Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Help helpen!! | sv Slikkerveer

Help helpen!!

Geplaatst op: 31-03-2014

Binnenkort vindt bij Slikkerveer weer het E & F toernooi plaats. Tijdens dit toernooi organiseren wij een loterij, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de organisatie van het tentenkamp in juni 2014 en dan met name de grote tent die we moeten huren.  Voor de loterij zijn wij op zoek naar leuke prijzen en vragen wij uw hulp:

Beschikt uw bedrijf of uw winkel misschien over leuke relatiegeschenken, die kunnen dienen als prijs? Denk bijvoorbeeld aan een paraplu, voetbal of waardebon. Of heeft u thuis nog ongebruikt/nieuw speelgoed liggen, alles is welkom (behalve alcoholische dranken). Tevens is het leuke reclame voor uw bedrijf en zo snijd het mes aan twee kanten, u help ons en u maakt zo reclame.

Wij hopen dat u ons, maar vooral alle kinderen die aan het tentenkamp willen meedoen, wilt helpen. U kunt uw materiaal achterlaten in de (secretariaat) 1e kamer links na de toiletten. Daar staat dan recht voor u, onder de tafel een doos met daarop "Tentenkamp". Verpak het goed en sluit het goed af en zet er duidelijk tentenkamp op. Vindt u het leuk om op een andere manier te sponsoren neem dan contact op met riddering@hotmail.nl of via de site, pupilleninformatie (D-E-F)

Heel hartelijk bedankt alvast, Esther, Emma Marian en Ingrid van het tentenkamp-team.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x