Let op: Woensdag 26 september 17.30 uur teamfoto's alle mini-pupillen (MP1 t/m MP4). Svp. alle teams op tijd aanwezig.

Hattrick Robert Kosten blikvanger in 0-5 winst op WCR

1-0
Bekijk alle foto's van: 2015-09-27 WCR - Slikkerveer>

Geplaatst op: 27-09-2015

In de openingsfase van het duel bij WCR in Rhoon werd in de eerste minuten door beide teams met de rem erop gespeeld. In de zesde minuut kreeg WCR meteen een grote kans via Sven van Deelen, maar hij schoot van dichtbij naast. Daarna verplaatste Slikkerveer het spel langzaam aan richting het doel van WCR. Een eerste schot van Jair Umarella kwam er na een kwartier spelen, maar kon eenvoudig worden gepakt. Een minuut later stoom Robert Kosten op langs de rechterflank. In plaats van een hoge voorzet werd het een bekeken balletje terug op Jason van den Berg, die de bal verwoestend uithaalde in de rechter bovenhoek 0-1. Twee minuten later had Wesley van Lit de gelijkmaker op zijn schoen, maar gelukkig voor Slikkerveer ging de bal over het doel in plaats van erin. Het spel golfde nu flink op en neer. In de negentiende minuut kopte Robert Kosten een hoekschop van Steven van Dongen op het dak van het doel en weer een paar minuten later schoot Jason van den Berg de bal laag in, maar recht op de keeper af. In de 27-ste minuut stuurde Wesley Oorschot een diepe bal op Robert Kosten, die het leer op de borst meenam in de zestien en daarbij in de rug werd gelopen. Een penalty, volgens scheidsrechter Straver, die daarna de spelers van WCR tegenover zich vond en Victor Ramos met een tweede gele kaart, dus rood naar de kleedkamers zond. Het buitenkansje vanaf elf meter werd verzilverd door Steven van Dongen: 0-2. In het restant van de eerste helft was de beste kans op een treffer nog voor WCR. Met drie aanvallers en alleen Romano Niamut in het hart van de verdediging daar tegenover kon de Slikkerveerder de bal net op tijd hoekschop schieten. Zodoende bleef het bij de 0-2 bij rust.

In de tweede helft duurde het weer even voordat de wedstrijd op gang getrokken kon worden. In de 57-ste minuut kreeg Wesley Oorschot een vrije doortocht op de WCR-doelman, maar werd zijn inzet gepareerd. Twee minuten later was het wel raak. Steven van Dongen stuurde Robert Kosten weg in het centrum van de aanval. Kosten kapte zijn tegenstander uit, omspeelde de keeper en schoot kruislings binnen in de verre hoek: 0-3. In de 73-ste minuut stuurde Valerio Vers met een slimme pass door het centrum Robert Kosten weer richting het doel van WCR. Oog in oog met de keeper werd de bal tussen de benen door in het net gewerkt: 0-4. Vier minuten later werd het zelfs 0-5 voor Slikkerveer. Een perfecte voorzet van Wesley Oorschot vanaf de rechterflank werd bij de tweede paal ingekopt door Robert Kosten, die daarmee binnen achttien minuten een echte hattrick maakte. In de slotfase van het duel werd verder niet meer gescoord. Steven van Dongen zag zijn inzet vanaf de rand zestien naast gaan en Mitchel van der Spoel moest nog een paar keer handelend optreden om de nul te houden. Komende zondag speelt Slikkerveer om 14.00 uur thuis op het eigen Reijerpark tegen TOGB.

Opstelling: Mitchel van der Spoel, Valerio Vers, Vincent de Jong, Delano Zeij, Steven de la Rambelje, Romano Niamut (63 – Damion Janssen), Steven van Dongen, Jair Umarella, Jason van den Berg (55 – Ruben Silva Lopez), Wesley Oorschot en Robert Kosten.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x