Haperende start van het trainingsseizoen 2018-2019

Geplaatst op: 24-08-2018

Eerst het uitstel van een week, nu puzzelen voor iedereen op 2 kunstgrasvelden.

Voor aanstaande week staan de trainingen gepland voor de jeugdteams die nog niet waren begonnen. Maar helaas door het mooie zomerweer is in eerste instantie veld 3 laat ingezaaid ( te droog ). En veld 4 (pupillenveld) nog niet voldoende hersteld voor het nieuwe seizoen. Het is nog de vraag of het op tijd klaar is voor de eerste bekerronde op 1 september. Hierdoor moeten we het nieuwe trainingsschema gelijk aanpassen aan deze situatie. Er is gekozen voor een noodschema dat iedereen 2x per week kan trainen ( uitgezonderd de mini’s en de autisten, die trainen altijd maar 1x). Enig begrip voor de ruimte op het veld is gepast. Maar ook voor bepaalde elftallen waar, op dit ogenblik nog geen trainer zich voor heeft aangemeld , B3 - D4 – E7 – F3 – F4 – F7 – F8 en mini, een aangepaste groepstraining is. Waar de persoonlijke aandacht tot het minimum daalt, iets wat we eigenlijk niet willen maar uit pure noodzaak om uitsluitsel van trainingen te voorkomen. Gaarne willen wij dan ook de ouders van de desbetreffende elftallen uitnodigen voor een gesprek. Samen komen we verder.

Het noodschema blijft van kracht totdat het grasveld van veld 4 is vrijgegeven door de gemeente. Melding hiervan komt op de site en via de Leiders/Trainers.

Tevens vraag ik de jeugdleden die het administratie formulier nog niet hebben ingeleverd , dit binnen 3 weken nog te doen. Dit formulier is verkrijgbaar op het wedstrijdsecretariaat. Hoofdzakelijk doel van het formulier is het directe contact met de leden verbeteren en invulling van de maten voor het nieuwe trainingspak bij de jeugdleden. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Vriendelijke groet,

Jan Snijder