Hans Lodder overleden - update

Geplaatst op: 22-09-2016

Via 1 van onze leden bereikte ons het bericht dat ons lid Hans Lodder plots op 66-jarige leeftijd is overleden. Hans was ruim 54 jaar lid van onze club, waarin hij in veel verschillende teams is uitgekomen.

Hans speelde zo'n 25 wedstrijden in ons eerste elftal, maar speelde zijn meeste wedstrijden in het 2e en later in de B-selectie. Daarnaast was Hans bij de jeugdafdeling onder andere leider van A1 en C2. Voor de club zette hij zich als vrijwilliger in als lotto & toto agent.

Op donderdagmiddag 22 september zal om 14.30 uur de uitvaart zal plaatsvinden aan de Maeterlinckweg 101, 3084 KD in Rotterdam-Zuid.
Hieronder treft u de kaart aan.

Uiteraard wensen wij vanaf deze plaats de naaste familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

Het bestuur van sv Slikkerveer