Grote uitslag tegen Groote Lindt

Geplaatst op: 15-01-2020

Slikkerveer heeft de eerste wedstrijd van 2020 winnend afgesloten. Thuis tegen Groote Lindt werd met 8-2 een succesvol vervolg gegeven aan het trainingskamp in Barcelona.

Al in de 5e minuut opende Ronald Capelle de score na goed voorbereidend werk van Ruben Silva Lopes. De tweede goal was werkelijk een beauty. Dylan Vrijman kreeg de bal op het middenveld aangespeeld, zag in zijn ooghoek de keeper ver in zijn doelmond staan en plaatste de bal vanuit de middencirkel in het net. Hoewel het veldspel 'vóór de thee' niet uitzonderlijk sprankelend was, liep het vlaggenschip nog wel verder uit. Dit keer schoot Ruben zich op de scoresheet: 3-0.

Direct na rust deed De Lindt drect iets terug. Maar nog voordat de Zwijndrechtenaren zich enige illusies konden maken, schoot Chevilio Halden de 4-1 binnen. Daarna liep Slikkerveer via twee puik uitgevoerde pressiemomenten uit naar 6-1. Cerezo Fung A Wing en opnieuw Ruben Silva Lopes waren het eindstation. De 7-1 kwam van de voet van Ronald Capelle en ook Robert Kosten zag zijn avond beloond worden met een doelpunt. Tien minuten voor tijd deed Groote Lindt nog wat terug uit een corner: 8-2.

Al met al een goede zege voor de ploeg van André Stafleu. Zondag staat er een training op het programma en dinsdagavond stoomt de ploeg zich klaar voor de competitiehervatting. Dan komt ZBVH op bezoek. Aftrap: 20.15 uur.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x