Grote Clubactie weer van start

grote-clubactie-weer-van-start

Geplaatst op: 06-10-2017

De Grote Clubactie 2017 is inmiddels volop bezig, maar kan nog beter. Vanzelfsprekend doet onze club Slikkerveer daar weer aan mee. De verkoop van de loten met de lotenboekjes is inmiddels gestart. Een groot deel van de opbrengst van de loten komt ten goede aan de vereniging. Verleden week zijn de boekjes uitgedeeld bij de E- en F-pupillen. Deze week worden ze ook uitgedeeld bij de D-pupillen.

De verkoop van de loten is niet alleen goed voor de club, maar daarnaast zijn er ook leuke prijzen voor de verkopers.
De kinderen krijgen per elk verkocht lot € 0,20. Het team met de meest verkochte loten : allemaal een bioscoop kaartje. Het lid met de meest verkochte loten wint kleding van sv Slikkerveer.

De loterijboekjes kunnen worden afgehaald op het wedstrijdsecretariaat van de jeugdafdeling bij Jan Kuiper of Frida Neeskens en die zijn altijd aanwezig op de zaterdag en donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.