Grote Clubactie update, win een fiets

grote-clubactie-van-start-win-een-fiets

Geplaatst op: 02-11-2016

De Grote Clubactie 2016 is inmiddels volop bezig, maar kan nog beter. Vanzelfsprekend doet onze club Slikkerveer daar weer aan mee. De verkoop van de loten met de lotenboekjes is inmiddels gestart. Een groot deel van de opbrengst van de loten komt ten goede aan de vereniging.

Maar dit jaar zijn er ook wel heel erge leuke prijzen te winnen voor de lotenverkopers. Degene die de meeste loten weet te verkopen krijgt een supergave ALDO fiets, waar je zo je sporttas voorop kan meenemen. Het team dat de meeste loten weet te verkopen krijgt allemaal een fietscomputer voor op de fiets. De fiets en fietscomputers komen uit de winkel van Henk Rijploeg van Rijploeg Tweewielers aan het Vlietplein.

De loterijboekjes kunnen worden afgehaald op het wedstrijdsecretariaat van de jeugdafdeling bij Jan Kuiper of Jan Snijder en die zijn altijd aanwezig op de zaterdag en donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.