Grote Clubactie gaat weer van start

Geplaatst op: 07-09-2013

Beste spelers en leiders.

Zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start.  Een feestelijk moment want vanaf die dag kan je voor je CLUB weer extra inkomsten werven die ten goede komen voor de Jeugd.
JE MAG NIET EERDER BEGINNEN DAN DIE DAG!!!!!!!!!

Om de spelers enthousiast te maken hebben we voor het team dat de meeste loten verkoopt een leuke prijs, let wel hierbij moeten alle spelers van 1 team iets verkocht hebben. Dus heeft jou team 10 spelers moeten alle 10 de spelers iets verkocht hebben.
Vergeet  niet duidelijk je naam en elftal in te vullen.

Namens de Grote Clubactie zelf is er ook nog een wedstrijd  hierbij gaat het om de beste lotenverkoper(ster) zij maken kans op een  Apple Ipod Touch of één van de andere mooie prijzen . Meer over
deze verkoopwedstrijd is te lezen in het verkoopboekje en op
www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.

Inleveren voor 31 oktober bij het wedstrijdsecretariaat in de daarvoor bestemde box. Vergeet niet om duidelijk je naam en elftal in te vullen.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen via onderstaand emailadres. Tevens kunt u bij dit email adres ook loten bestellen.

Iedereen heel veel succes met je verkoop en doe je best.
LET OP; JE MAG NIET EERDER BEGINNEN DAN ZATERDAG 14 SEPTEMBER.!!!!!!!!!

Anja Heijkoop
Grote Clubactie coördinator