Let op: Zondag 9 augustus 2020: 10.30 uur Slikkerveer - Fc IJsselmonde (vrs) - Let op aanvangstijdstip!

Gilles Brandt benoemd tot erelid

gilles-brandt-benoemd-tot-erelid

Geplaatst op: 17-07-2020

Op de algemene ledenvergadering van 16 juli 2020 werd Gilles Brandt benoemd tot erelid van S.V. Slikkerveer en in het zonnetje gezet door voorzitter Rinus Hitzert.

Gilles is dertig jaar actief als wedstrijdsecretaris van de ongeselecteerde senioren, of beter gezegd op zijn Gilles: de ‘ongeïnteresseerde senioren’. Als voetballer haalde Gilles het eerste elftal, maar werd pas met het zevende elftal voor het eerst in 30 jaar kampioen. Daarnaast heeft Gilles nog veel meer voor en binnen onze vereniging gedaan. Zeker als het iets elektrotechnisch was had Gilles vaak wel de oplossing. Als opvolger van Joop Stolk werd Gilles ‘den trainert’ van de ongeselecteerde senioren en dat doet hij nog steeds. Onmisbaar als vrijwilliger voor Slikkerveer, medewerker bij de bouw van ons clubhuis, maar ook van 1980 tot en met 1983 bestuurslid voor de club.

Op de Medewerkersavond van vrijdag 1 juli 2016 werd Gilles Brandt al benoemd tot Lid van Verdienste, maar dit werd vandaag dus verandert in Erelid.