Gezocht: kantinehelden

gezocht-kantinehelden

Geplaatst op: 08-08-2019

Voor het komend seizoen zoeken wij naar mensen die de club helpen in de keuken en achter de bar. Ben jij lid of een ouder van een lid van onze prachtige vereniging? Dan vragen we jou een uurtje of een aantal uurtjes per maand bij te springen om onze prachtige vereniging draaiende te houden.

Natuurlijk zijn ook mensen van buiten de vereniging heel welkom! Ken jij bijvoorbeeld iemand die meer sociaal contact kan gebruiken en gevoel heeft voor hygiene? Dan is vrijwilligerswerk bij Slikkerveer een mooie bezigheid om onder de mensen te zijn! Slikkerveer is een warm nest met vrijwilligers van jong tot oud en wij staan bekend om ons bloeiend verenigingsleven, ook in de kantine. Omdat wij het werk van onze kantinehelden zo waarderen, zetten wij hen meerdere keren per jaar in het zonnetje.

Aanmelden als kantineheld kan bij Samantha Kamerman via 06-81011920.

Voor de volgende diensten worden kantinehelden gezocht:

• Bar: dinsdagavond 17.30 - 22.00
  • Bar: donderdagavond 17.30 - 19.00