Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Gezellige nieuwjaarsreceptie en huldiging jubilarissen | sv Slikkerveer

Gezellige nieuwjaarsreceptie en huldiging jubilarissen

1-0

Geplaatst op: 12-01-2019

Afgelopen woensdag 9 januari 2019 hield sv Slikkerveer haar nieuwjaarsreceptie in de kantine van het clubhuis. De receptie werd goed bezocht. In zijn toespraak bedankte voorzitter Joop van Ettinger nadrukkelijk alle vrijwilligers, die het hele jaar door voor de club in touw zijn. Ook gaf de voorzitter aan blij te zijn met de inmiddels weer compleet als nieuw opgeleverde kleedkamer 1 en sinds de laatste algemene ledenvergadering in december heeft Slikkerveer voor het eerst in haar geschiedenis met Samantha Kamerman een vrouw in het bestuur van de club. Op het trainingskamp in Valencia is er ook met de huidige trainer Andre Stafleu overeenstemming bereikt om het contract aan het einde van dit seizoen weer te verlengen. Kortom er zijn een flink aantal positieve zaken om er ook voor 2019 een leuk en sportief succesvol jaar van te maken. 

Bij de huldiging van de jubilarissen waren helaas niet alle jubilarissen aanwezig. Ellen Ouwens nam de honeurs waar voor haar schoonvader Bartel Ouwens, die maar liefst 75 jaar lid is van de club. Helaas was Bartel door ziekte verhinderd. Riekus Kooijman werd wel in het zonnetje gezet voor zijn 60 jarige lidmaatschap. Cor Ouwens en Arie de Vries waren 50 jaar lid, maar alleen eerstgenoemde was aanwezig. Remco Tump en Cor Markesteijn waren 40 jaar lid, maar ook hier was alleen eerstgenoemde van aanwezig.

Aan het einde van de toespraak overhandigde Gerard Hagendijk nog een cheque van € 2.500,- dat bestemd is voor de jeugdafdeling van Slikkerveer. Het bedrag is bij elkaar gebracht door de deelnemers aan de Club van 50, die voor de komende periode weer een aantal nieuwe leden kan gebruiken. Aanmelden hiervoor kan bij Gerard Hagendijk.

 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x