Geweldige Open Dag bij Slikkerveer + Foto’s

Geplaatst op: 05-06-2017

Voor het derde jaar op rij organiseerde voetbalvereniging Slikkerveer haar Open Dag. Dit keer op woensdagmiddag 31 mei voor alle Ridderkerkse kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De middag zat vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld.

De bijna 100 jonge voetballertjes werden begeleid door trainers en spelers van Slikkerveer en ook dit jaar waren er de profvoetballers: Michiel Kramer van Feyenoord, Kevin Jansen van ADO Den Haag en zelfs Mick van Buren was op tijd teruggevlogen vanuit Praag, waar hij het weekend ervoor nog kampioen van Tsjechië werd met zijn club Slavia Praag. In de afsluitende partijtje tussen kinderen tegen de volwassenen was het zelfs heel spannend en moest er gevoetbald worden om de zogenaamde golden goal, die als eerste werd gemaakt door de jeugdige talentjes, die daardoor met 3-2 wonnen. Daarna kon iedereen nog een mooi certificaat laten tekenen en op de foto met de profs.

Inmiddels zijn de foto's ook uitgesorteerd en te downloaden. Om het overzichtelijk te laten zijn er drie verschillende foto-mappen gemaakt.

Wil je ze downloaden in hoge kwaliteit en laten afdrukken als foto of op canvas, op een t-shirt, op een broodtrommel of een ander mooi kado ?
Klik dan op de volgende links: Fotomap 1, Fotomap 2 en Fotomap 3.

Wil je alvast zien als klein bestand ?
Klik dan op de volgende links: Fotomap1, Fotomap 2 en Fotomap 3.