Geweldige Open Dag bij Slikkerveer *Foto-update

1-0

Geplaatst op: 06-06-2016

Update:
De fotografen Roelie 't Jong en Jeffrey Jansen hebben goed hun best gedaan met het maken van alle foto's. Het zijn er zoveel geworden dat ze in delen beschikbaar komen. Inmiddels zijn de eerst 2 van 3 foto-albums gereed. Er volgt zsm. nog een album.
Klik op het betreffende album voor de foto's: Album 1, Album 2 en Album 3.
Aangezien de bovenstaande albums klein formaat foto's bevatten en er al vraag is naar foto's op posterformaat, is het ook mogelijk om dezelfde foto's in hoge resolutie op groot formaat af te laten drukken via deze link: Groot Formaat Album 1 en 2 en Groot Formaat Album 3Afgelopen woensdagmiddag 1 juni 2016 beleefden zo´n 120 kinderen een geweldige Open Dag bij Slikkerveer. Jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar kregen een geweldige middag voorgeschoteld met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld (kunstgras) van onze club.

De jeugdige talentjes werden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en net zoals vorig seizoen ook nu door drie profvoetballers. Oorspronkelijk zou Ricardo Kieboom van Sparta ook aanwezig zijn, maar een vakantie gooide roet in het eten.
Niet gepland, maar wel aanwezig was echter profvoetballer Mick van Buren, die via de jeugd van Slikkerveer in het betaalde voetbal debuteerde via Excelsior, maar inmiddels al weer drie seizoenen speelt bij het Deens Esbjerg fB. De grootste aandacht van de kinderen ging echter natuurlijk uit naar Michiel Kramer van Feyenoord en Kevin Jansen van ADO Den Haag. Voor alle deelnemers dus een unieke kans om met of tegen deze profvoetballers te voetballen, want er werd in de oefenpotjes menig duel 'uitgevochten'. Daarnaast was er alle tijd om uitgebreid met de topvoetballers op de foto te gaan en een handtekening te ´scoren´. 

Ook was er voor alle kinderen wat lekkers en een uniek aandenken aan deze voor de kinderen zeer zeker gedenkwaardige middag. 

Jeugdvoorzitter Wim Schouten was na afloop van deze Open Dag een gelukkig mens. ,,Ik heb echt genoten van het plezier en de vreugde bij de kinderen die hebben meegedaan, maar daarnaast gaat onze dank natuurlijk ook uit naar Michiel, Kevin en Mick om hierbij aanwezig te zijn en daarnaast alle vrijwilligers, begeleiders, spelers van onze selectie die hebben geholpen en ook de diverse sponsors, die dit mogelijk maken. Zo'n dag als vandaag is niet alleen geweldige reclame voor onze club, maar uiteraard ook voor het voetbal in zijn algemeenheid.''

 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x