Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Geslaagde Pop Quiz | sv Slikkerveer

Geslaagde Pop Quiz

1-0

Geplaatst op: 21-02-2018

Vrijdagavond 16 februari 2018 werd de eerste editie van de Slikkerveer Pop Quiz gehouden in de kantine. Deze avond stond volledig in het teken van de leukste plaatjes, de mooiste zangeressen, de beste rappers en de gekste dancemoves, waarbij de quiz van Taveerne Den Dill ervoor zorgde dat zowel jong als oud aan hun trekken kwamen. Uiteraard zat er ook een wedstrijd-element in, waarbij quizmaster Jordy 'Masmeijer' van de Nieuwegiessen alles aan elkaar praatte en daar zelfs een beetje schor van werd naarmate de avond vorderde. 

Winnaars van de quiz werd het koppel "Ammerse Piepmuizen" van Marco Noorlander en Rene de Jong. Een goede tweede was het team ''Paparazzi'' van Arjan en Roelie 't Jong. De 'poedelprijs' ging naar de koppel Ronald Capelle en Raymond Smit, die er met de kilo uien vandoor gingen.

Al met al een zeer gezellige en geslaagde avond, waarbij na de quiz de voetjes van de vloer gingen.

Met dank aan quizmaster Jordy en de feestcommissie voor de organisatie.

De feestcommissie
Aaron Plaizier
Bianca van Dijk
Elles Burggraaf
Frida Neeskens
Henriette Stoffels
Jelle van der Padt
Jeroen Capelle
Krista van Rees
Ricardo Ottenvanger
Stefan BodeSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x