Let op: Alle geplande trainingen gaan gewoon door. Een eerder bericht in diverse groepsapps betreft een misverstand.

Geslaagde Open Dag met de profs

geslaagde-open-dag-met-de-profs

Geplaatst op: 28-05-2018

Op woensdagmiddag 23 mei 2018 werd weer een zeer geslaagde Open Dag gehouden voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Maar liefst ruim 70 kinderen kregen een wel hele bijzondere training, namelijk van de profs. De middag zat vol met verschillende leuke voetbalspelletjes en partijtjes op het mooie hoofdveld. De voetballers werden begeleid door trainers en spelers van sv Slikkerveer en zoals de laatste drie seizoenen ook door verschillende (oud)profvoetballers: Dit jaar waren Royston Drenthe (oud-Feyenoorder en speler van Real Madrid), Kevin Jansen (NEC), Shaquille Pinas (ADO Den Haag) en Cheick Toure (Feyenoord O19).

Hierbij de 2 links naar de 2 foto-albums op deze website: FOTO-ALBUM 1 en FOTO-ALBUM 2
Uiteraard kun je hiervanaf de foto's gratis downloaden door met je muis rechts te klikken en te kiezen voor afbeelding opslaan.

Hierbij de link (KLIK HIER) naar de webshop als je de foto in posterformaat wilt laten afdrukken, of op een mok, sleutelhanger, telefoonhoesje, t-shirt, broodtrommel, canvas, plexiglas, aluminium of vele andere print-mogelijkheden. Ook kun je daar de foto als groot foto-bestand downloaden.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x