Geslaagde Open Dag Jeugdafdeling

Bekijk alle foto's van: 2015-05-27 Open dag Slikkerveer>

Geplaatst op: 28-05-2015

Voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar werd afgelopen woensdagmiddag 27 mei 2015 op het hoofdveld van Slikkerveer tussen 13.30 en 16.30 uur een Open Dag gehouden. Het was een middag voor leden, maar ook niet-leden, die deze middag een prachtig avontuur tegemoet gingen. Het werd voor de ruim tachtig deelnemers een geweldige middag voetballes van de profs Kevin Jansen en Michiel Kramer van ADO Den Haag en Ricardo Kieboom van Sparta. Een fijn zonnetje speelde ook mee, maar alles draaide natuurlijk om de voetballes. Een geweldige middag, die zeker door de jongste talentjes niet snel zal worden vergeten. Met een mooi deelnamebewijs en handtekeningen van de profs erop werden de kinderen ook nog eens goed op de foto vastgelegd. Deze foto's volgen zsm. op de website.