Geslaagde Onderhoudsdag

geslaagde-onderhoudsdag
Bekijk alle foto's van: 2018-01-20 Onderhoudsdag>

Geplaatst op: 25-01-2018

Het sliknest is door eigen leden gebouwd en zijn wij als vereniging trots op. Doordat het complex van eind jaren 70 is moet er regelmatig onderhoud worden uitgevoerd. Afgelopen zaterdag 20 januari vond de onderhoudsdag plaats op ons sportpark.  Gedurende deze dag zijn er diverse werkzaamheden uitgevoerd door de 25 aanwezige vrijwilligers. Zo werd bijvoorbeeld het werkblad van de bar opnieuw geschilderd, de wc’s extra schoongemaakt, reclameborden gewassen, mechanische ventilatie schoongemaakt en nagekeken, stoelen van de tribune schoongemaakt, de opslag onder de tribune werd opgeruimd en diverse andere kleine werkzaamheden.

Deze dag was uiteraard niet mogelijk zonder de aanwezige vrijwilligers.
Tevens willen wij Frenoflex, A&M Recycling en De Schouw bedanken voor het beschikbaar stellen van materieel.

Tijdens de aankomende zomerstop zal de volgende onderhoudsdag plaatsvinden. Deze datum wordt zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.