Let op: 2018-04-25: 20.00 uur Slikkerveer VE2 - SHO VE1 (1/4-finale KNVB-beker)

Geslaagd YIP’s Oliebollentoernooi

geslaagd-yips-oliebollentoernooi

Geplaatst op: 08-01-2018

Het goede voornemens toernooi 2018, oftewel YIP,s Oliebollentoernooi is weer geslaagd verlopen. Het toernooi is gewonnen door het team de Twin's  met 7 punten. Op de tweede plaats eindigde het team Three Amigo's met 6 punten. Derde werd het team Zeven or Not met 4 punten en de Poodle prijs was voor het team van de Ouwe Meuk met 0 punten.

Het toernooi werd gekenmerkt door de sportieve en positieve spelers, die van dit jaarlijks opwarmertje een feest maakten. Dat net als bij de jongste spelertjes bij de sv geen scheids voor zulke partijtjes nodig is, dat bleek gelukkig ook wel weer. Hierbij wil ik zeker de mensen bedanken die het weer mogelijk maakten. Zekers en vast; het kantine personeel, terreinteam, tijdwaarnemer Dick Ploos van Amstel en vooral de spelers die wel mee hebben gedaan.

Hopend op volgende keer meer teams zodat we dan weer een spelersmix kunnen maken bij de teams en dat dan het verenigingsgevoel / clubliefde zal toenemen, want dat is het eigenlijke doel van dit toernooi.

Den trainert van de ongeselecteerden, Gilles.