Geslaagd NK Pathé Toernooi

geslaagd-nk-pathe-toernooi

Geplaatst op: 26-05-2016

Afgelopen woensdag 25 mei 2016 werd weer een geslaagde editie gehouden van het NK Pathé Toernooi op ons complex.

Aan het toernooi namen weer veel teams deel uit alle vestigingen van Pathé in Nederland. Dat maakte het op voorhand al een geweldig mooi samenzijn. Met een beetje miezer in de ochtend werd het daarna een mooie voetbaldag, die zorgde voor spannende wedstrijden en spannende finales. Er werd gestreden om de Marcel Kerssies Memorial, die vanuit Slikkerveer alle voorgaande edities begeleide, maar helaas veels te vroeg vorig jaar is overleden.

De finales bij de dames ging tussen de teams van de Amsterdam Arena en de Rotterdamse Kuip. Vooraf natuurlijk een geweldige voetbalaffiche, maar ook op het veld was het spannend. Waar het duel in de poule nog eindigde in 0-0, daar werd het in de finale een 1-0 overwinning voor 020. Bij de heren was het een Rotterdamse aangelegenheid, waarin Schouwburgplein tegenover de Kuip kwam te staan, die het in reguliere speeltijd op 1-1 hielden. Penalty's moesten uitkomst bieden en die werden beter genomen door het team in het rood van De Kuip.

Slikkerveer en Pathé kunnen weer tevreden terugkijken op een geslaagde editie. Mede namens Walter van de Beek, Business Manager van Pathe worden alle vrijwilligers, die bij het toernooi betrokken waren, zoals de wedstrijd- en toernooileiding, scheidsrechters, kantinemedewerkers en terreinchefs nadrukkelijk bedankt.