Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Geslaagd Goede Voornemens toernooi 2019 | sv Slikkerveer

Geslaagd Goede Voornemens toernooi 2019

1-0

Geplaatst op: 18-01-2019

Het ''Goede Voornemens toernooi 2019'', oftewel het (voorheen) YIP’s oliebollen toernooi 2018 kan weer terugkijken op een geslaagde editie.

Beste sportvrienden,
Ook dit oliebol toernooi had met mindere weersomstandigheden te maken en viel de belangstelling ook nog enigszins tegen. Maar op 13 januari werd het toch een gezellig sportief en geslaagd toernooi. Dit toernooi is opgezet om de overkomende A junioren en de Senioren te verbinden, het Rood Zwarte hart gevoel bij te brengen, dit is helaas nog niet helemaal gelukt. Er waren gelukkig meer A-junioren, heel fijn een paar Dames en selectie spelers, lagere elftallen en Veteranen bij. Helaas hadden het tweede en Veteranen 1 andere verplichtingen, maar diegene die wel hebben gespeeld, hebben dit met veel plezier beleefd. Hopelijk volgend jaar meer deelnemers, .... kom op messealle.

Het toernooi is mede door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, kantine personeel, scheidsrechters,verzorging en wedstrijdsecretariaat. Hier voor onze welgemeende dank.

Wegens het zoek raken van de Stoffer en Blik prijs, de Afgebrande Lucifer Trofee, is dit jaar de Schaal met de Gouden Oliebol gewonnen door:
1  Blokkeer Kraaien      7 punten 20-6
2  Gele Hesjes             6 punten 13-13
3  Brexiteers                3 punten 13-18
4  Kickout Joop            1 punt  7-15                                                                                          

Groet,
Mike vd Stel en Gilles Brandt en Marc vd Herik     
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x