Geslaagd E- en F-toernooi bij Slikkerveer

Geplaatst op: 01-06-2015

Afgelopen zaterdag 30 mei werd op het Sliknest het grootste toernooi voor de jeugdafdeling gehouden, namelijk voor alle E- en F-pupillenteams. De dag begon nog met een fikse onweersbui, maar daarna kwam het voor alle spelers en bezoekers toch nog goed met een hele mooie geslaagde dag. Slikkerveer E1 wist zelfs het eigen toernooi ook winnend af te sluiten en maakt daarmee het seizoen toch wel een beetje compleet.

Ook stonden de dames van het Tentenkamp weer met een grote kraam vol mooie cadeau's. Deze cadeau's zijn ter beschikking gesteld door onderstaande sponsors, waarvoor weer heel hartelijk dank. Alle 275 mooie cadeau's zijn door de leden en bezoekers gewonnen. Ook het "sponsor ons tentenkamp-koekje" liep geweldig. Deze koekjes werden gesponsord door onze eigen koekjes gigant en zijn allemaal verkocht. Ondanks dat de dag begon met veel regen, wind, bliksem en gedonder en bijna ging nog de complete tent de lucht in, maar gelukkig brak dan toch al snel het zonnetje door en werd deze dag een super dag. De complete opbrengst vanuit de kraam komt ten goede van ons jaarlijkse tentenkamp, dat dit jaar wordt gehouden op zaterdag 4 juli 2015.

De onderstaande sponsors worden zeer hartelijk bedankt:

Van Nes & Plaisier
Cigo Dillenburgplein
A & M  Recycling
Delifrance Ridderkerk
Prominent
La Confianca (schoonheid)
Ispa Plastics
Zonwering Hoeksewaard
Bij Will
Sandra's honden  trimsalon
Doubles