Let op: Alle trainingen voor nog niet begonnen jeugdelftallen zijn met een week uitgesteld naar maandag 27 augustus. Zie noodklok.

Finale Ridderkerk Toernooi tussen Rijsoord en RVVH

1-0

Geplaatst op: 03-08-2016

In de tweede wedstrijd van het Ridderkerk Toernooi tussen RVVH en Bolnes won de titelverdediger vier minuten voor tijd nipt met 1-0. Op het terrein van sv Slikkerveer waar deze week de wedstrijden worden gespeeld kreeg RVVH met name in de eerste helft een flink aantal kansen via met name Benjamin Martha en Diego Rietveld. De jonge Bolnes-doelman Thomas Fernandez stond echter goed op zijn post. In de 26-ste minuut leek Bolnes op voorsprong te komen toen Wesley Sturrus in de zestien onderuit werd geduwd. Wesley Strootman benutte het buitenkansje vanaf elf meter echter niet, want zag zijn inzet via de paal gestuit. Daarna volgde er nog twee kansen voor Remon Luksch maar bleef het tot aan de rust 0-0.

In de tweede helft kopte Riccardo Wysbie via de onderkant van de lat net niet in het doel, want dit keer stond Yordy Godijn goed op zijn post. Daarna bleef het over en weer golven zonder dat het echt gevaarlijk werd. Pas in de 86-ste minuut was het Cerezo Drenthe die op randje buitenspel bij de tweede paal keurig op maat werd bediend door Kaj Voskamp en de bal in het doel werkte: 1-0. Dat bleek ook meteen de winnende treffer te zijn, want in het restant van het duel werd niet meer gescoord.

Hierdoor wordt aanstaande zaterdag 6 augustus om 12.00 uur de wedstrijd om de 3 e en 4 e plaats gespeeld tussen de tweede derdeklassers Slikkerveer en Bolnes. In de finale, die om 14.30 uur begint, staan Rijsoord en RVVH tegenover elkaar. Naast de kampioen van Ridderkerk is er ook nog een trofee voor de beste speler van het toernooi. De prijsuitreiking wordt na afloop verricht door de Ridderkerkse wethouder Tineke Keuzenkamp. Ook de finale wedstrijden worden gespeeld op het terrein van sv Slikkerveer in het Reijerpark.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x