Filmploeg Eredivisie live bezoekt Slikkerveer

Geplaatst op: 09-03-2013

Afgelopen zaterdag 9 maart bezocht een filmploeg van Eredivisie Live het terrein van Slikkerveer. Er werden opnames gemaakt voor het nieuwe kinderprogramma Eredivisie Live Club Inspectie, waarin presentator Sascha Visser een ontmoeting heeft met een voetbalprof. In deze proefuitzending is dat Jordy Buijs van NAC, die terugkeerde bij zijn oude cluppie Slikkerveer. Het team van Slikkerveer D3 staat centraal in het filmpje, dat moet leiden tot een nieuw programma in het volgende voetbalseizoen. De spelers moesten verschillende sportieve onderdelen uitvoeren op het veld, maar ook quizvragen beantwoorden. Daarnaast werd er nog een grondige inspectie in het clubhuis en de kleedkamers gedaan. We hopen dat de testfilm slaagt. In ieder geval hebben de spelers van Slikkerveer D3 een geweldige dag achter de rug.

Het filmpje volgt op een later moment.