F6 wint Toernooi SHO

Geplaatst op: 06-04-2016

Op Tweede Paasdag speelde F6 hun eerste toernooi bij SHO in Oud-Beijerland.

Ondanks de harde wind ging het toernooi gewoon door. Dat de wind niet prettig was om te voetballen bleek in de eerste wedstrijd.  F6 moest het opnemen tegen Rozenburg. De wedstrijd ging gelijk op, maar vlak voor tijd waaide de bal in ons doel. De teleurstelling was groot, vooral omdat het doelpunt door de wind kwam.

Toen kwam de 2e wedstrijd tegen thuisclub SHO. F6 was zo gedreven om deze wedstrijd te winnen. Binnen 2 minuten  was het al raak. Onze F6-topscoorder Elvis van ’t Geloof nam de bal op zijn pantoffel en schoot hem laag in het doel. En ze gingen door met binnen 6 minuten de 2-0 als resultaat. Daarna zakte het wat in, maar mede ook door goed keeperswerk van Jeremy Kingma was de overwinning binnen.

Toen kwam de laatste, maar belangrijkste wedstrijd tegen Barendrecht, dat voor de wedstrijd nog op de eerste plaats stond. F6 moest winnen om Barendrecht van hun eerste plek te halen en zo geschiede.  In een wedstrijd waarin Barendrecht beter begon, maar niet door de verdediging van F6 heen kwam, was het de F6 die de overwinning naar zich toe wist te slepen door niet op te geven en door te gaan, want de beker was wel heel dichtbij. Vlak voor de rust was het eindelijk raak: 1-0. Jeremiah Ledes scoorde na een fantastische voorzet van Justin. In de 2e helft bleef F6 Barendrecht de baas en de 2-0 volgde al snel na mooi overspel van Elvis en Justin. En daar was het eindsignaal.

Met veel gejuich en applaus werd de beker opgehaald bij de prijsuitreiking. F6 nummer 1 van het toernooi.