F1 speelt toernooi bij DRL ROTTERDAM en behaalt de 2e plaats.

Geplaatst op: 25-05-2013

Deelnemers DRL F1-SLIKKERVEER F1-NW. LEKKERLAND F1 -EXCELSIOR F2-RKDEO F3-DINTELOORD F1

Fotoalbum bekijken: Klik hier (Deel 1) en Klik hier (Deel 2)

1e wedstrijd DRL F3-SLIKKERVEER F1 UITSLAG 2-0

Spelers: silke-scott-roderick-rick-mike-daniel
Omdat F6 te weinig spelers had deden thomas en Jeremy met hun elftal mee.

Slikkerveer trapt af meteen komt Daniel voor het doel, maar te hart en naast.
Drl trapt af, en loopt meteen recht op doel af, 1-0 in de eerste minuut nou slikkerveer is meteen wakker.
Slikkerveer trapt af, zet de aanval in, maar word door DRL gestopt, corner, genomen door Daniel en Mike, helaas naast, te snel gehandeld.
Dan een overtreding van DRL, vrije trap, silke schiet direct richting doel, Rick pikt de pal op en schiet door op Daniel, die is te laat bal uit.
Dan komt DRL weer, maar Scott onderschept de bal en schiet tegen de benen van een drl speler de bal over de lijn, ingooi, Scott gooit in, naar Rick, door op Daniel maar in de handen van de keeper veel te zacht geschoten, dat kan beter.
Dan verdedigt silke goed achterin, roderick probeert te controleren maar de bal is te hoog corner voor DRL. Maar gelukkig loopt het met een sisser af, slikkerveer creëert veel kansen, maar de bal wil er niet in, de mannen willen te gehaast spelen en dan lukt het niet. Volgende aanval Kevin trapt ver uit, DRL pikt de bal uit de lucht wil aanzetten, maar word onderuit gehaakt, door Mike, DRL neemt hem maar komt niet verder dan een hoekschop, bij de hoekschop wordt de bal verlengd en achter Kevin geplaatst 2-0. Dan krijgt roderick een kans alleen op de keeper af, maar weet te snel naast, nu moet ik toegeven dat ze wel goed staan te keepen bij DRL. Daniel krijgt nog een mooie bal van Scott maar weer naast, dan is de tijd, verloren en met hangende kopjes naar de kleedkamer.
Theo hoor je buiten praten, waar zijn we hier mee bezig, willen jullie niet winnen, het is slappe hap, kom zeg, we moeten er voor gaan, we kunnen het.


2de wedstrijd RKDEO F3-SLIKKERVEER F1 uitslag 0-3

Rkdeo schiet uit, Mike onderschept de bal, schiet terug op silke omdat voorin goed gedekt word, silke schiet op Kevin. Kevin schiet uit, silke pakt op en schiet door op Mike, die maakt een schijnbeweging en loopt door naar het doel, halverwege haalt hij uit, en ja hoor eindelijk het eerste doelpunt voor slikkerveer 0-1
Kevin schiet weer goed uit, op roderick die tikt door naar Rick, die schiet op doel net naast.
Rkdeo schiet uit, silke schiet meteen naar voren op roderick, die wil doorschieten maar word geblokt corner, weer net niet voor roderick.
Ingooi rkdeo levert alleen een corner op, ze schieten ver over en de bal rolt uit.
Dan word rkdeo sterker komen in de 16, en dan weet niemand meer welke kant we opgaan, Mike haalt tot twee keer toe net de bal van de lijn, pfff even wakker blijven mannen.
De volgende aanval krijgt Scott een kans maar net naast. Er komen steeds meer kansen maar de ruimte is er niet. Kevin trapt uit, silke pikt op en schiet door op Mike, Mike naar Daniel en ja hoor 0-2 lekker.
Eindelijk hebben de mannen het weer, scoren, en doorgaan. Dan word er weer goed combinatiespel gespeeld en niet veel later krult Mike de 0-3 binnen, op aangeven van roderick.
Dan is het een kwestie van goed blijven verdedigen en dat lukt ook, rkdeo is niet meer in de 16 meter te vinden, slikkerveer combineert goed en wint dan ook verdient met 3 doelpunten.

3e wedstrijd SLIKKERVEER F1-EXCELSIOR F2 uitslag 2-0

Slikkerveer trapt af, en in de 1e minuut krijgt Mike al een kans maar net naast.
Dan nog geen 3 minuten later krijgt Mike de bal en knalt hem op de lat, gelukkig staat daar Scott die goed meegelopen is, 1-0
De volgende aanval silke, op roderick, Rick, Daniel op Mike, terug op silke maar ver over wat een harde trap zeg.
Dan ziet Theo dat de keeper van excelsior gewond is, en laat de scheidsrechter fluiten, hij heeft iemand geraakt, gelukkig kan hij door.
Dan de volgende aanval, goed voetbal, maar Daniel schiet net naast jammer. Dan moet er verdedigt worden, Scott jaagt goed door en veroverd de bal, door naar Mike maar die word neergehaald vrije trap, iets te snel genomen en naast. Dan krijgt silke de bal, door op Rick, die schiet naar Daniel weer naast. De volgende aanval krijgt roderick de bal, alleen op de keeper af, maar net 1 mm naast jammer. Er is goed samenspel en Theo en uhud kijken tevreden toe, kansen genoeg maar hij wil er niet in. Corner genomen door Daniel en Mike, Rick controleert en schiet door naar Scott, die scoort heel beheerst de 2-0 klasse jongens, zo doorgaan.
Dan komen er nog 3 kansen maar op een of andere manier gaan die allemaal of naast of over.
Dit was weer even lekker om door te gaan leuke pot veel kansen en 2 doelpunten op naar de volgende wedstrijd. Zeer sportieve tegenstander, dat mag ook gezegd worden.

4de wedstrijd SLIKKERVEER F1-NW. LEKKERLAND F1 uitslag 0-1

Lekkerland trapt af, meteen gaat de aanval door op Kevin, die mist, maar gelukkig haalt silke de bal van de lijn, jeetje das ff schrikken, de mannen moeten weer aan het werk.
Volgende aanval van lekkerland lukt het wel, Kevin kan er net niet met de vingertoppen bij, mooi doelpunt van hun 0-1.
Mike neemt 4 minuten later een hoekschop met Daniel, maar net over, dan komen er kansen over en weer, maar voor beide partijen lukt het niet, Kevin red aan onze kant, en lekkerland heeft ook een goede keeper op doel staan. Kortom de kansen vliegen je om de oren. Silke twee keer op doel, keeper redt, Mike 3 keer op de lat, Rick 3 keer net niet, Daniel vrije trap over, dan Scott tegen de paal, keeper pakt hem, dan weer roderick net niet, het is een mooi balans van kansen over en weer, een mooie wedstrijd hun kansen, dan wij weer, Mike probeert nog een bal in een keer op de schoen maar ook niet, de keeper heeft hem. Ik heb de kansen niet allemaal geteld maar het waren er zeker meer dan 12, helaas geen punten. De supporters gaven toe dat wij beter speelden en meer kansen creëerden, maar wat heb je daaraan, jammer verloren, maar wel klasse gespeeld door de mannen. Na wat drinken en eten maken de mannen zich op voor de laatste wedstrijd.


5de wedstrijd DRL F1-SLIKKERVEER F1 uitslag 1-3

Drl trapt af, maar niemand van slikkerveer let op, in de 1e minuut staan we al achter met 1-0.
Gelukkig duurt het niet lang tot de gelijkmaker valt, op aangeven van Mike, scoort Daniel de 1-1 binnen, opgelucht halen we adem. Kevin schiet uit, roderick pikt de bal op, door op Mike, Daniel, Scott, dan naar Rick en ja hoor 2-1 beheerst binnen geschoten. Nu zorgen dat hun niet kunnen scoren, ze zijn ook best goed. Dan krijgt Mike een kans op 3-1 maar nee hoor op de lat jammer. Het wordt steeds feller, DRL wil scoren en begaat veel overtredingen om aan de bal te komen. Silke krijgt een trap maar loopt gewoon door, ingooi Scott op Mike, Daniel, naar roderick net naast.
Dan de volgende aanval het is weer bacelona stijl over en weer kaatsen de mannen de ballen door, silke, roderick, Rick, Daniel, Mike net naast. Volgende aanval, Scott op roderick, naar Rick, Daniel en door naar Mike, schijnbeweging en knallen ja hoor lekker de 3-1 is binnen alsnog.
Drl komt niet verder, Kevin houdt alle ballen uit het doel, schiet ver uit roderick controleert maar word van achter neergehaald dit kan niet, de speler moet van hun trainer direct gaan douchen, ze kunnen niet winnen. Dan krijgt Daniel op het middenveld ineens een klap in zijn gezicht, niet te geloven, 2 minuten later gaat er een jongen op Mike zijn voet staan, het is niet leuk om zo te moeten voetballen. Dan weer een kans voor Scott maar de scheidsrechter fluit af tijd.
Goed gedaan mannen nu even afwachten wat lekkerland in de laatste wedstrijd doet, als ze verliezen staan ze gelijk met ons 9 punten en dan is het doelsaldo belangrijk die is bij ons hoger, dus het word derde of tweede.

Gelukkig verliest NW lekkerland en worden we verdiend 2de, mooi resultaat mannen gefeliciteerd Theo en Uhud.

Een mooie beker en op naar slikkerveer vol trots.
Oja F6 is eerste geworden met dank aan Jeremy en Thomas.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x