Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
F1 naar Hagenlandcup in België op 18-19 mei | sv Slikkerveer

F1 naar Hagenlandcup in België op 18-19 mei

Geplaatst op: 20-05-2013

Zo daar zijn we dan eindelijk is vrijdagavond iedereen gearriveerd op camping Zilverstrand in Mol.
Alle caravans zijn gevuld dus komen we langzaam buurten bij elkaar, Theo gaat ff checken of alle spelers veilig zijn aangekomen.

Zaterdagmiddag om 14.10 spelen we onze eerste wedstrijd tegen Spouwen-mopertingen.

SPOUWEN-MOPERINGEN F1 – SLIKKERVEER F1 uitslag 3-2

De jongens zijn in 2 teams verdeeld:
Team 1: scott-roderick-thomas-daniel.Kevin op doel
Team 2: rick-mike-silke-jeremy. Kevin op doel

De eerste 12 minuten krijgen we kansen, Scott schiet net naast, spouwen neemt over, Thomas blokt, ingooi voor spouwen, dan krijgt Scott weer de bal, die schiet op Roderick die kopt naar Thomas, maar spouwen weet de bal te krijgen, maar Kevin stopt geweldig. Dan krijgt Daniel een kans om te scoren maar net naast. Bij de uittrapt onderschept Roderick de bal, die schiet op thomas, Daniel op Roderick maar net naast. Dan scoort spouwen de 0-1 jammer. Dan worden de aanvallen steeds onderschept door spouwen, Kevin weet nog 4 goede reddingen te doen, maar spouwen word sterker, Scott heeft nog een paar mooie slijdingen om de bal te redden, maar het word moeilijker, Daniel gaat recht op de keeper af maar schiet over. Dan word Roderick neergehaald vrije trap, Daniel neemt hem, maar recht in de handen van de keeper. Dan krijgt spouwen weer een kans en ja hoor 2-0 voor hen. Dan is het tweede team aan de beurt.

Mike krijgt direct een kans maar de keeper redt. Silke blokt de bal achterin, en schiet op Jeremy, die geeft de bal een poeier, maar uit, jammer. Dan krijgt silke weer de bal, en schiet op Mike die haalt uit en ja hoor in de verre hoek 2-1 eindelijk, na veel heen en weer rennen, ze waren aan elkaar gewaagt, krijgt Rick een kans, maar word neergehaald, vrije trap, Mike neemt hem maar net naast. Dan word 4 minuten later ook Mike neergehaald weer een vrije trap, Mike neemt hem, hij kijkt goed waar de keeper staat, en krult de bal binnen mooi 2-2, nu nog even doorzetten voor de overwinning, maar spouwen wisselt ook, wij krijgen nog een corner die genomen word door Rick door gespeeld op Mike maar net naast. Dan krijgt spouwen een kans Jeremy gooit zich voor de bal, maar met een schijnbeweging gaat spouwen op Kevin af, en scoort, de 3-2. Dan hebben we nog 2 minuten om het gelijk te trekken, maar de spelers zijn slim, en gaan het eerste contact al liggen en schreeuwen, jammer we waren goed op weg, na het fluitsignaal gaan de jongen naar de kant, de eerste wedstrijd zit er op, verloren.

2de wedstrijd AFC.BOURNEMOUTH F1-SLIKKERVEER F1 uitslag 4-2

Begin spelers Scott, silke, Daniel, Roderick,
Om 15.20 spelen we tegen Bournemouth, een sterke ploeg, we hebben ze een wedstrijd daarvoor al zien spelen, sterk aan de bal en fel. In de eerste minuten krijgen Daniel en Roderick kansen maar naast op over het doel. Dan krijgen hun een kans en ja hoor 1-0 achter. We wisselen nu de spelers door om te kijken of we dan sterker zijn, Mike krijgt een kan om binnen te koppen en ja hoor 1-1. Thomas krijgt de bal, maar Bournemouth weet hem snel weer terug te pakken, dan krijgt silke de bal en schiet op doel maar helaas over. Bournemouth zorgt dat de verdediging goed staat en heeft een prima keeper, we komen er niet langs. Hij pakt alle ballen. Dan krijgt Daniel een kans maar mist, Scott schiet even later in de handen van de keeper, Kevin weet nog we een paar reddingen te doen, maar ze zijn een sterk team dan krijgt Daniel de bal hij poeiert hem keihard binnen 2-1 goed gedaan. Kevin trapt uit door het midden ja die kans benutten ze meteen 2-2 . Dan een corner Rick loopt door op Mike maar nee net niet, dan krijgen hun twee kansen en die benutten ze beiden, 3-2 en een minuut later 4-2. Thomas probeert nog een blok te zetten maar nee hoor, silke loopt ook nog door naar het doel maar hij wil er niet in. Roderick word neergehaald maar de scheidsrechter kijkt niet eens en laat door spelen. Jeremy krijgt de bal maar schiet net iets te hard waardoor Scott hem niet binnen kan houden, dan verdedigen Bournemouth goed, we creëren geen kansen meer, ze komen nog wel voor Kevin maar die weet de schade beperkt te houden tot 4-2.

3de wedstrijd R.DOTTIGNIES F1-SLIKKERVEER F1 3-2 Franse ploeg.

Begin team, rick, Daniel, roderick, Scott.
Er wordt weer doorgewisseld, daarna Mike, silke, Jeremy, Thomas.
Daniel krijgt in de 4de minuut een kans maar schiet net iets te hard, bal over het doel. Dan gooit Rick in op Scott die wordt geblokt hun nemen over maar gelukkig red Kevin. Dan schiet dottignies gelukkig een paar keer over of naast. Roderick, schiet nog 2 keer net op de paal. Ze zijn niet echt sterker maar wel feller dan verliezen we de bal op het middenveld en weten ze te scoren 1-0 achter. Silke verdedigt een paar minuten later iets te hard waardoor hun een vrije trap krijgen 2-0 jammer. Kort daarna word het ook nog 3-0. Dan krijgt Mike een hoekschop, samen met Daniel neemt hij die, Daniel loopt door, schiet terug op Mike, maar die kopt maar net over. Silke weet dan nog de bal naar Daniel te Pasen die schiet terug op silke die doorloopt en eindelijk is daar de 3-1. Een paar minuten later scoort Daniel de 3-2 maar er is geen tijd meer om te winnen jammer. Tot nu toe hebben we drie wedstrijden verloren en zakken naar de 10 de plaats.
Morgen weer 2 wedstrijden en kijken of we dan beter spelen het moet echt feller willen we nog kans maken.

We gaan teleurgesteld terug naar onze camping, maar als de jongens het springkussen en de speeltuin hebben gevonden, gaat het weer een beetje, s’avonds is er een bbq voor iedereen, het was supergezellig tot de late uurtjes, de jongens bedankte de trainer Theo en uhud nog met een gedicht en cadeau, superleuk. S, ochtends lekker uitslapen en een goed ontbijt, gaan we rond 11.30 uur vertrekken naar de wedstrijd.

Dag 2

We spelen om 13.00

SLIKKERVEER F1-WOLFSDONK SPORT F1 uitslag 7-1

Team 1; mike,rick,daniel,silke
Team 2: roderick,thomas,jeremy,scott

Wij trappen af, Rick loopt direct op de keeper af van wolfsdonk maar net naast. Dan een ingooi van Rick op Daniel, die schiet naar Mike, maar net de lat, jammer. Silke gooit in op Daniel maar die schiet de bal net iets te hard, Mike schiet ook naast het gaat te gehaast. Na veel aanvallen is het eindelijk raak, Daniel 1-0. Hèhè zegt Theo weten we het weer, en nou voetballen kom op. Dan lopen de aanvallen ineens wel, Mike krijgt de bal van silke en krult hem binnen 2-0, kort daarna nog een kans maar net op de paal. Dan krijgt silke de bal van Mike hij loopt door op doel en scoort de 3-0 lekker hoor. Dan komt de tweede groep het veld in, thomas krijgt de bal tegen de hand een vrije trap tegen, gelukkig weet Kevin te redden, daarna krijgt thomas weer de bal tegen de hand, nu gaat hij wel binnen 3-1. Dan neemt Scott de corner hij schiet in de voeten van Roderick en die scoort 4-1. Nog geen 3 minuten later krijgt hij ook de 5-1 op zijn naam goed gedaan, Roderick.
Ingooi van thomas, samen met Roderick naar het doel, dan naar Scott, maar die ziet dat hij nergens de bal kwijt kan en schiet terug op Kevin. Dan loopt Scott door in de aanval maar word onderuit gehaald, vrije trap, thomas neemt hem samen met Scott maar schiet de bal uit. Theo zegt tegen de hun of ze nu eens normaal gaan voetballen, neem nou eens normaal een vrije trap, kom op zeg. Even later schijnt het te helpen, thomas scoort uit een vrije trap de 6-1. Dan krijgt Scott nog een kans samen met Jeremy maar die gaat helaas over. Kevin weet nog een paar ballen uit het doel te schieten en poeiert de bal naar voren. Dan krijgt Scott weer een kans en ja hoor 7-1 prachtig. Jeremy krijgt daarna nog een kan maar nee hij komt op de lat. Thomas weet nog een paar ballen voor het doel te krijgen maar ze gaan er niet in, einde wedstrijd lekker hoor onze eerste overwinning. Volgens mij heeft iedereen gescoord in deze wedstrijd.
2de wedstrijd om 14.20

SLIKKERVEER F1-WOLFSDONK-SPORT F2 uitslag 6-1

Team 1: Roderick-scott-Thomas-Jeremy
Team 2: Silke-Daniel-mike-rick

Thomas opent met een kans op doel maar net naast, we beginnen al sterk, Roderick knelt even later de bal op de paal jammer, dan schiet Scott ook nog over, niet te geloven wat een kansen al in de eerste minuten van de wedstrijd.
Ingooi thomas naar Scott maar net over. Dan een corner van Jeremy ook naast het schijnt niet te lukken voor de jongens, ze blijven kansen creëren maar ze willen er niet in. Na 8 minuten vind Uhud het tijd voor team 2 om het te proberen. Daniel weet meteen de 1-0 binnen te knallen, Mike even later in het zijnet jammer, dan Rick ja hoor 2-0, even later silke op de lat, jammer. Slikkerveer is sterk en wolfsdonk probeert het wel maar het lukt niet om verder dan de middenlijn te komen.
Hoekschop van Mike, op Daniel net over. Dan een ingooi van Mike op Daniel net naast.
Kevin trapt uit, op Mike die knalt de 3-0 binnen.
Dan komt Rick die neemt de bal aan van Daniel tik tak en ja hoor 4-0
Nog geen 3 minuten daarna de 5-0 van Rick.
Dan Mike weer die probeert het van ver af net op de paal. Dan silke op de paal maar in de rebound binnen 6-0. Dan weer een aanval silke op Mike, Mike schiet binnen 7-0 maar de scheidsrechter zag een overtreding en keurt hem af, even later maken hun nog wel 6-1. Maar we hebben weer gewonnen en sluiten de middag af met een mooie 10 plaats en een mooie medaille.

Daarna praten we nog even na en gaat iedereen rond 1530 uur huiswaarts.
Het was een leerzaam toernooi.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x