Joop van Ettinger ontvangt eerste voetbalplaatjesalbum

1-0

Geplaatst op: 25-10-2020

Op zaterdag 24 oktober 2020 werd het eerste voetbalplaatjes verzamelalbum door Remco en Sylvia Heeren, eigenaren van de Albert Heijn Dillenburgplein, overhandigd aan erevoorzitter Joop van Ettinger. Kleinzoon Mayson van Ettinger kreeg daarna ook zijn eigen verzamelalbum en een mooi kado. Een mooie gouden voetbal en de eerste 100 plaatjes om te sparen. Snel werd het eerste zakje open gemaakt om te kijken wie daar in zouden zitten. 

,,Het is echt een schitterend mooi album geworden. Geweldig dat we in deze vreemde periode toch nog iets moois hebben om naar uit te kijken'', vertelt Joop van Ettinger.

Bij de kassa van AH Dillenburgplein ontvangt iedereen voor elke € 15,- aan boodschappen 1 setje voetbalplaatjes kado. In de komende weken zijn er ook actieartikelen waarbij je een extra setje voetbalplaatjes kan krijgen.

De spaaractie loopt tot 20 december 2020. Houdt daarnaast onze Facebook pagina in de gaten voor de weekacties. Volg je Slikkerveer nog niet op Facebook? Klik dan snel op de like button op onze Facebook pagina.

Afgelopen zaterdag is ook gestart met het uitdelen van de voetbalplaatjes verzamelalbums. Deze zijn beschikbaar op de club. Aan de trainers van alle jeugdteams, die afgelopen zaterdag niet hebben getraind, maar dat komende week wel doen wordt gevraagd om de albums voor het hele team uit te delen. Heb je geen album, omdat je geen voetbalplaatje bent geworden, dan kun je wel meesparen, want er zijn ook albums verkrijgbaar in de winkel.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x