Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Emailadres doorgeven | sv Slikkerveer

Emailadres doorgeven

emailadres-doorgeven

Geplaatst op: 10-08-2014

Graag willen wij van alle leden dat ze hun emailadres doorgeven. Dit is om meerdere redenen van groot belang, nu per het nieuwe seizoen 2014/’15 het informeren over tuchtrechtelijke beslissingen aan de verenigingsleden (alleen) per e-mail verloopt.

Het verzamelen en laten registreren van deze e-mailadressen voorkomt dat de vereniging haar leden gedurende het seizoen constant zelf moet informeren over lopende tuchtzaken. Bovendien verkleint dit de kans dat het lid niet tijdig wordt geïnformeerd en daardoor mogelijk een tuchtrechtelijke mededeling negeert. Dit laatste kan leiden tot nieuwe tuchtrechtelijk consequenties, bijvoorbeeld als een speler ongerechtigd heeft deelgenomen aan een wedstrijd waarvoor hij is uitgesloten.

Doorgeven van het emailadres kan onder vermelding van volledige naam aan admin@svslikkerveer.nl