Let op: Maandag 11-12-2017: Alle trainingen zijn afgelast voor de maandag.

Elroy Boogaard, de nieuwe verzorger op de zaterdag

elroy-boogaard-de-nieuwe-verzorger-op-de-zaterdag

Geplaatst op: 02-10-2015

Sinds dit seizoen is er bij Slikkerveer op het Sliknest op de zaterdag een nieuwe verzorger, namelijk Elroy Boogaard. Middels dit stukje willen we hem even aan u voorstellen.

,,Ik ben 21 jaar en inmiddels bezig aan mijn derde studiejaar van fysiotherapie. Doordeweeks loop ik stage in het ziekenhuis van Spijkenisse, ga daarbij nog 1 dag in de week naar school, werk ik 2 avonden bij Pathé de Kuip en op de zaterdagen ben ik dus vanaf 09.00 uur tot aan de laatste wedstrijden van de zaterdag op de club aanwezig’’, vertelt Elroy in een notendop zijn weekindeling. Uiteraard zijn we ook nieuwsgierig naar zijn eigen voetbalverleden.

,,Ik heb zelf 15 jaar lang op voetbal gezeten en heb daarbij helaas de nodige ervaring met blessures en klachten opgedaan. Ik heb zelf bij NSVV, Smitshoek en Excelsior Rotterdam gespeeld’’, aldus Elroy, die erg uitkijkt naar de samenwerking met Slikkerveer.

Uiteraard is Elroy op de club aanwezig op de zaterdag om te helpen waar nodig. Mocht een speler klachten hebben of ergens last van hebben, dan kunnen ze altijd via de trainer(s) Elroy daarvan op de hoogte brengen en een ‘afspraak’ maken. Elroy is het gemakkelijkste te vinden in de verzorgersruimte in de nieuwbouw tussen de kleedkamers 1 en 2.