Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Eerste Slikkerveer D/C nieuwjaarstoernooi een feit | sv Slikkerveer

Eerste Slikkerveer D/C nieuwjaarstoernooi een feit

eerste-slikkerveer-d-c-nieuwjaarstoernooi-een-feit

Geplaatst op: 03-01-2015

Onder helaas druilerige omstandigheden is er vandaag het eerste C/D Nieuwjaarstoernooi afgewerkt. Ondanks de kou en regen hadden de spelers van WCR, ASWH, Papendrecht, Rijsoord en Slikkerveer zin in een start van het nieuwe jaar en gingen ze de wedstrijden vol enthousiasme in. Dit resulteerde in een zeer sportief toernooi waarbij in de D1 poule uiteindelijk Papendrecht D1 met de eerste prijs aan de haal ging en in de C1 poule Slikkerveer deze nipt wegkaapte van Papendrecht C1 door in de afsluitende onderlinge wedstrijd deze met 1-0 te winnen. Om de winnende trainer te citeren: "We zijn het eerste team wat dit jaar een hoofdprijs pakt!"

Omdat we dit toernooi een jaarlijks terugkerend vervolg willen geven was er ook een wisselbeker voor de vereniging die over beide poules de meeste punten wist binnen te halen en Papendrecht wist deze mee te nemen. We danken alle deelnemende verenigingen voor hun deelname en hopen jullie volgend jaar weer terug te zien op 2 januari!

Speciale dank voor de arbitrage en de medewerkers achter de bar en in de keuken vandaag en natuurlijk de sponsoren Taveerne den Dill en Budget Kappers Ridderkerk!

Bekijk hier de poulestanden en het overall klassement