Slikkerveer legt basis voor tweede competitiehelft in Benidorm

1-0
Bekijk alle foto's van: 2014-01-03 Trainingskamp in Benidorm>

Geplaatst op: 05-01-2014

De selectie van sv Slikkerveer bereidt zich in Spanje van 3 januari tot 10 januari voor op de tweede seizoenshelft. De ploeg van Richard Mank belegt deze week in Benidorm het jaarlijkse trainingskamp. Naast de zeventien selectiespelers en acht stafleden is ook een selecte groep sponsoren meegereisd.

Direct op de eerste dag bestond het programma al uit twee veldtrainingen van Richard Mank en één krachttraining onder leiding van Jeroen Bossche. Midden tussen de bergen werkte een veertienkoppige groep zich gedurende een aantal uren in het zweet. De geblesseerde Kevin Birahij (lies), Ronald Capelle (knie)en Oguzhan Demir (kuit) trainden afzonderlijk met de medische staf. Laatstgenoemde sluit in de loop van de week weer aan als de Ridderkerkers het opnemen tegen GJS uit Gorinchem.

De intensieve trainingsarbeid werd zaterdag tijdens Driekoningen beloond met een vrije avond. Assistent-trainer Jeroen Bossche en grensjager Rowan Termond besloten deze avond met een heuse latjetikweddenschap. De uitslag van dit duel zal in het vervolg van de week groots bekend gemaakt worden nadat het duo in een verhitte krachtmeting heeft gestreden om titel ‘Koning Lat’. De selectie zal in Benidorm nog een flink aantal trainingen afwerken.

Dinsdag 14 januari meldt de groep zich weer op het Reijerpark om zich te richten op de hervatting van de competitie. Zondag 19 januari gaan de roodzwarten op bezoek bij promovendus Groeneweg.


Dit als vervolg op het eerdere bericht:

Eerste beelden trainingskamp 
Inmiddels bereiken ons vanuit het Sp(art)aanse de eerste beelden van het trainingskamp, het is bikkelen en afzien maar positieve geluiden alomSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x