Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
E3 wint van medekoploper Spartaan‘20 | sv Slikkerveer

E3 wint van medekoploper Spartaan‘20

e3-wint-van-medekoploper-spartaan20

Geplaatst op: 15-11-2015

Vroeg in de koude en winderige ochtend verzamelen op het terrein van Spartaan’20. De binken van E3 zijn klaar voor de strijd om plek 1 in de competitie. Veters strak, shirts in de broek en een goede warming-up moeten ervoor gaan zorgen dat medekoploper Spartaan’20 E9 op afstand wordt gezet in de competitie.

De eerste helft begint en het wordt al snel duidelijk dat de jongens van Spartaan’20 niet echt een tegenstander van formaat zijn. Er zijn veel aanvallen van Slikkerveer, maar de bal wilt er nog niet in. Na een paar mooie combinaties wordt er dan toch gescoord door Kelvin (0-1) en niet veel later van afstand door onze laatste man Tushil (0-2). Doordat er de 1e helft weinig tegenstand is worden de spelers van E3 wat gemakzuchtig, waardoor onze keeper Miki een paar keer zijn kunsten moet vertonen en een tegengoal kan voorkomen. Voor de rust maakt Elijah nog een mooie goal (0-3), waarna Spartaan’20 met goed combinatievoetbal de bal toch nog achter Miki krijgt en beide teams de kleedkamer in gaan met de ruststand 1-3. Na eenmotiverende speech van de coaches Rakesh en Kenneth gaan de binken beginnen aan de 2e helft. Een mooie voorsprong van 1-3 en er is duidelijk niets aan de hand, dit is in het begin ook aan alles af te lezen. Er werd niet meer gevochten voor de bal en aan combinatievoetbal zoals gewend van E3 word ook niet meer gedaan. Het gaat blijkbaar allemaal te makkelijk, waardoor Spartaan’20 zijn kansen krijgt en uiteindelijk 2-3 op het scorebord mag noteren. De tegengoal had men waarschijnlijk even nodig om wakker te worden, want direct daarna maakte Slikkerveer duidelijk dat zij toch echt met 3 punten naar huis wilde gaan. Serray, Milan, Tushil en Emre zorgde dat Spartaan’20 geen kans meer kreeg en Rahul, Vico, Elijah, Quinten en Kelvin zorgde voor mooie combinaties en gevaarlijke kansen. Er werd weer gecombineerd als vanouds en dat resulteerde gelijk in goals.Kelvin(2-4), Quinten(2-5), Kelvin(2-6), de gemakzucht was weg en de tegenwind was opeens geen probleem meer. En als er dan al een kans was voor Spartaan’20 dan stond daar onze keeper Miki, in de weg. De score liep nog verder op Quinten(2-7), Kelvin(2-8), Kelvin(2-9) en de 10 werd bereikt door een goal van Quinten (2-10). De laatste minuut scoorde Spartaan’20 nog een tegengoal, maar dat mocht de pret niet meer verpesten.

Het is jammer dat E3 zo laag is ingedeeld(7e klasse) terwijl ze in de bekercompetitie(5e klasse) als vierde zijn geëindigd. Deze jongens verdienen een sterkere tegenstander, waardoor er zeker minder gemakzucht zal zijn. Voorlopig gaan we gewoon knallen in deze competitie, en hopelijk worden we uiteindelijk toch nog wat hoger ingedeeld. E3 is een leuk en goed team met 2 goede gemotiveerde coaches en talentvolle voetballers.

Een trotse supporter en ouder.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x