Let op: Alle geplande trainingen gaan gewoon door. Een eerder bericht in diverse groepsapps betreft een misverstand.

E3 verslaat LMO E1 met 7-1

1-0

Geplaatst op: 21-10-2013

Wedstrijdverslag Slikkerveer E3 tegen L.M.O E1

Zaterdag 19 oktober 2013

Om 09:15 kwamen de jongens van E3 het veld 2b binnen, voor de warming up.
Aanwezige spelers waren: Kevin/Rick/Roderick/Danijal/Mike/Alejandro/Kay en Mike Kooijman, die Scott vervangt, omdat hij nog geblesseerd is. Theo en Uhud als coach.  Scheidsrechter was Kieron Lans. Uhud was weer aanwezig als coach. Tijdens de warming up kreeg Kevin pijn aan zijn rechterhand. Uhud, hielp hem met wat water over zijn hand gooien. Na 5 minuten warming up, kwam Silke het veld op om aan te schuiven bij het team.

Om 09:25 kwamen de tegenspelers van LMO het veld op. Die begonnen ook met hun warming up. 

Tijd om te beginnen, het fluit signaal is gegaan en de tegenspelers namen de bal aan. Dan krijgt Mike de bal, die verliest hem, Alejandro neemt de bal en paast hem aan Rick en die paast hem  naar Silke en die weer aan de keeper. Iedereen staat weer op zijn plek. Rick heeft de bal, probeert te schieten en wordt getackeld (Theo rent om hem te assisteren). Er wordt gefloten. Mike mag de vrije trap nemen, die mist de goal, en schoot tegen de paal. Danijal  neemt de bal, schiet hem naar Alejandro en die schiet hem naar Roderick, maar hij wordt zwaar geduwd, verloor de bal die daarna kwam op zijn buik terecht.
Mike paast de bal naar Roderick en die mist hem. Slikkerveer krijgt corner, Rick neemt hem, paast naar Mike en die kopte de eerste goal binnen. 1 – 0 voor Slikkerveer.
Slikkerveer heeft de bal, Alejandro paast naar Rick, die aan Danijal en hij trapt hem naar Kevin. De keeper wierp een super goede bal,  Rick neemt hem aan en tikt hem door naar Roderick en die aan Mike, die schiet in de goal, dan is het 2-0 voor ons. Daarna heeft Slikkerveer de bal, Roderick is getackeld en hij ligt weer op de grond. Roderick gaat eruit, Mike Kooijman  komt erin. Slikkerveer krijgt een corner en Mike paast naar Rick, die schiet op het doel, maar helaas,  ging hij er niet in. De keeper  van  LMO stopte de bal. LMO heeft de bal, ze proberen wat, en  één van hen  krijgt een kans, schiet naar het doel maar Kevin stopte de bal. Mooie redding! De E3 heeft weer de bal, een mooi e combinatie Mike paaste naar Rick, Roderick . Dan is inworp bal, die krijgt Mike, die naar Rick paast en die schiet binnen in de goal.  Het wordt 3-0 voor ons. Het gaat lekker!!!

Weer wisseltijd, Danijal gaat er uit, Kay komt erin, het spel  gaat door Mike paast  naar Rick, die schiet, maar de bal komt tegen de speler van LMO, die gelijk de bal afpakt. Zij houden de bal, ze geven geen kans aan Slikkerveer die zijn best doet om weer te krijgen, speler LMO schiet, maar geen paniek, de bal ging langs de goal. Slikkerveer weer  in zijn positie. De keeper rolt  uit naar Silke, die schiet naar Mike, die aan Rick en die naar Mike Kooijman die schiet naar de goal, maar helaas mist.
Wisseltijd, Alejandro gaar eruit,  Silke erin. De bal kwam in handen van LMO. Silke pakte de bal af, die schoot naar Kevin, en hij weer naar Rick, die paaste naar Mike en die naar Kay die schiet maar mist de goal.
LMO heeft de bal en  schiet, Kevin komt te veer uit zijn doel,  maar de bal  ging langs de goal, Het scheelde maar één haar. E3 heeft de bal, ondanks de mooie combinatie van passes, raakt E3 de bal kwijt, Silke proberen af te pakken en raakt één speler van LMO die  lag plat op de grond, er wordt gefloten. LMO krijgt een corner, hun kans gemist. Mike Kooijman, bijna weer gescoord, maar keeper LMO stopt de bal. Alejandro komt er weer in, want Kay kreeg last van zijn enkel.  Mike paast naar Alejandro, die schiet naar de goal, maar helaas wordt door de keeper opgevangen.   Even mijn aandacht niet bij, want Kay zegt dat hij misselijk voelt en bijna flauwvalt. Uhud helpt hem op de grond te zitten, samen (Uhud en Ik) naar Chris geroepen, maar gelukkig was niets erg. Ondertussen, schiet Mike de 4e  goal erin. Voor ons 4-0. De jongens gaan de rust in met een voorsprong van 4-0. 

De 2de. Helft is begonnen, met Kay en Rick in de wacht.  Roderick krijgt de bal, schiet  en mist. Even later, is het corner voor E3, Rick neemt hem, schiet naar Danijal, die aan Mike die schiet, maar de keeper vang die op. Daarna is een botsing tussen Mike en een speler LMO, Mike heeft pijn.  Roderick heeft de bal, tegenspeler probeert af te pakken, Roderick pas aan de keeper. Kevin rolt naar Danijal, die schiet naar Mike maar die verliest de bal van tegenspeler, dan heeft Mike Kooijman hem afgepakt en hij schiet naar de goal, maar mist. De bal komt weer bij spelers Slikkerveer, Mike Kooijman paast aan Alejandro, die schiet naar de goal, de keeper vangt de bal. Mike paast naar Rick die schiet, de bal komt tegen het lijf tegenspeler, dan krijgt Kay de bal, die schiet en ook mis. Weer een kans gemist . Roderick paast naar Rick en die  schiet, niet hard genoeg, en de  bal krijgt LMO, maar gelukkig heeft niemand  gescoord. Roderick krijgt de bal , schiet , de keeper vangt hem, maar liet hem uit zijn hand vallen, Mike probeert  weer te schieten, en wordt getackeld . Roderick paast aan Rick die schiet, maar mist hem. Mike huilt van de pijn, Uhud vraagt hij zijn been te masseren maar hij weigert.  Mike Kooijman neemt het over van Mike. Danijal heeft de bal, paast aan Roderick die aan Kay, weer naar Roderick die schiet te zacht, en bal komt in de  handen  van de keeper, liet de bal vallen Roderick neemt hem, paast  naar Rick, en die schiet de bal erin 5-0. LMO neemt positie, keeper rolt de  bal uit naar, Slikkerveer probeert hem af te pakken, tevergeefs, Kevin ziet het aankomen, en komen  er te veel naar voren,  en LMO scoort zijn 1erste goal. Slikkerveer heeft de bal, die ging van Roderick naar Rick, en dan naar Mike Kooijman, die schiet hem, en de 6de. goal voor ons zit er in.
LMO, krijgt de bal, E3 probeert de bal  af te pakken, maar dat lukt niet, dan is ingooien , iemand schiet op het doel, maar Kevin  vangt  de bal netjes op. Slikkerveer heeft de bal, Rick passt naar Danijal, die schiet en mist hem. Even later Rick schiet de keeper LMO kwam de bal tegemoet en botste tegen Rick die op de grond viel.  Slikkerveer krijgt een vrije trap, Rick neemt hem, schiet naar Mike Kooijman, en die scoort de 7de. Goal voor ons. Er wordt afgefloten. Wedstrijd afgelopen.

Mooi gevoetbald jongens.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x