E3 tegen de ouders van E3 (een bloedspannende wedstrijd)

Geplaatst op: 04-07-2013

De kinderen van E3 willen bewijzen dat je niet zomaar in E3 komt en dat de ouders flink gedold zullen worden. Maar de waarheid is anders, de ouders waren top vanavond.
Ouders: Ingrid de Kreek op doel, Marjan Meuzelaar met Robert Meuzelaar in de spits, achter de spitse Chris van zielst, Johan Landuijt, en middenveld Monique Heemskerk, Jan Dullemond en Theo Jagt. Jan Heemskerk langs de lijn als schaduwspits. Trainer Esther Noordenne.
Spelers E3:  mike, Joris, roderick, Daniel, Rick, Scott, Silke, Kevin, Alejandro, Kaj, trainer Uhud Ollong

De ouders mochten aftrappen en waren meteen gevaarlijk, Robert liep al binnen de 16 meter voordat ze het door hadden, wij scoren de 1-0. De spelers van E3 pikte dat natuurlijk niet, en gingen vol in de aanval na veel slalommen kwam Rick voor het doel en scoorde de 1-1 jammer voor ons natuurlijk. Het was pas in de 20 ste minuut dat de ouders de 2-1 scoorde marjan maakte een prachtige schijnbeweging en legde de bal er in. Mooi gedaan, natuurlijk even het shirt over haar hoofd om het geheel wat klasse te geven. We speelde weer van achteruit richting doel, Theo gaf een mooie voorzet maar Monique schopte naast, dan zijn de jongens weer aan zet, maar het lukte niet om de gelijkmaker te scoren. Ruststand 2-1 voor de ouders.
De 2de helft mochten de jongens aftrappen, na veel overtredingen van de ouders die natuurlijk tandenbijtend rondliepen , scoorde Mike de 2-2 . Meteen gingen de ouders weer verder vanuit het middenveld Johan speelde over na Chris, die tikte door op Jan dullemond maar net over. Dan raakt Jan geblesseerd tijdens een messi actie hij wisselt even met Ingrid Jan in doel Ingrid als schaduwspits. Door de actie van Robert meuzelaar komen we weer op voorsprong aangever Chris. We staan lekker voor met 3-2. Maar helaas niet voor lang Daniel en Rick maken mooie combinaties Mike geeft de bal voor het doel en ja hoor de 3-3 zit binnen door Scott. Nu is de zaak dat de ouders weer voor komen natuurlijk, maar ze worden een beetje moe, iedereen wil gewisseld worden, maar we hebben geen wissels. Helaas doorbijten dan maar. We krijgen zeker nog 4 kansen lat, naast, over, paal, hij wil er maar niet in, dan een actie van Johan ja hoor daar is hij de 4-3. Nu is de zaak om balbezit te houden, maar de jongens gaan er fel in, doordat wij overtredingen maken, krijgen de jongens meer kansen. Gelukkig weet Jan heemskerk nog wat ballen uit het doel te houden maar uiteindelijk scoort Rick toch de 4-4. We hebben nog 3 minuten voor de overwinning, maar de bal gaat steeds te hard, of uit, we proberen van alles Ingrid probeert nog te koppen, Theo nog een paar mooie slijdingen maar het helpt niet we moeten het afsluiten met een gelijk spel.

Dan volgt de penalty s die gaan we natuurlijk wel winnen. Met Jan in het doel winnen we met 1 puntje verschil, het was een zeer vermoeide wedstrijd maar leuk om te doen, de ouders kunnen voorlopig aan de beademing en de jongens hebben genoten.

Wij wensen alle ouders en kinderen een fantastische vakantie en zien elkaar weer na de zomer terug.