Let op: Woensdag 13-12-2017: Keeperstrainingen gaan niet door.

Ook D-pupillen naar Excelsior - Heracles Almelo

e-en-f-pupillen-naar-excelsior-heracles-almelo

Geplaatst op: 24-02-2016

Update 22 maart:

Omdat organisatie meer kaarten heeft weten te bemachtigen, wordt ook een aantal D-pupillen in de gelegenheid geboden om mee te gaan naar Excelsior - Heracles Almelo op 9 april. Deze week wordt aan de spelers en trainers de inschrijfformulieren uitgedeeld. Deze dienen vóór zaterdag 2 april (incluis een eigen bijdrage van € 5,- per persoon) ingeleverd te worden bij Patrick Dizy, Jan Kuiper of Jan Snijder. Maximaal 1 begeleider met team toegestaan.

Zaterdagavond 9 april zal de complete E- en F-afdeling aanwezig zijn bij de Eredivisiewedstrijd Excelsior – Heracles Almelo in Stadion Woudenstein. Van iedere pupil die zich aanmeldt wordt een bijdrage gevraagd van € 5,-. Spelers die mee willen dienen zich vóór zondag 20 maart op te geven bij zijn of haar leid(st)er. Ook moet voor deze datum de bijdrage voor deze activiteit aan de leid(st)er overhandigd zijn.

Op de avond van de wedstrijd wordt iedereen geacht om 16:30 uur de verzamelen op de parkeerplaats. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur, dus naar verwachting zullen de bussen om 21:15 uur de parkeerplaats van het Reijerpark weer oprijden. Eén van deze bussen is zelfs de officiële bus van Excelsior!

Patrick Dizy is organisator en de contactpersoon. Hij is - ook gedurende de trip - bereikbaar onder nummer 06-53399317.