Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Druk bezochte Algemene Ledenvergadering

1-0

Geplaatst op: 10-12-2018

Op vrijdag 7 december 2018 werd de Algemene Ledenvergadering van Slikkerveer druk bezocht. Voordat de echte vergadering begon werd eerst de onderhoudsploeg in het zonnetje gezet, dat in de afgelopen maanden een metamorfose hebben teweeggebracht in kleedkamer 1. Met behulp van een bijdrage uit het Cooperatiefonds van de Rabobank kon de eerste kleedkamer compleet vernieuwd worden. Nieuw tegelwerk, nieuwe vloer, nieuw sanitair, alles geschilderd en geverfd, kortom een huzarenklus, die geklaard is door de onderhoudsploeg. Zoals aan de nieuwe deur ook is te zien, zoeken we nog wel sponsors voor het opknappen van meer kleedkamers. Aanmelden kan via Pim Bakker, bereikbaar via email: cz@svslikkerveer.nl.

Daarna opende voorzitter Joop van Ettinger de ledenvergadering, waarin teruggeblikt werd op het afgelopen seizoen. Voor wat betreft de samenstelling van het bestuur werden twee nieuwe bestuursleden benoemd, te weten Samantha Kamerman voor de bestuursfunctie Kantinezaken en Shariar Khalili voor de bestuursfunctie Algemene Zaken, zodat het bestuur van sv Slikkerveer inmiddels bestaat uit een echt elftal, waarbij de voorzitter ook nog even benadrukte blij te zijn met een dame in het bestuur, hetgeen voor het eerst in de geschiedenis van Slikkerveer nu ook een feit is. Daarna volgde een trotse penningmeester en met het decharge van de kascontrolecommissie kunnen de boeken van het seizoen 2017-2018 met zwarte cijfers worden afgerond. Tot slot gaf William Rijsdijk als voorzitter van de Jubileumcommissie voor het 100-jarig bestaan alvast een vooruitblik naar de activiteiten die gaan volgen. Een eerste handeling hiervoor is de tijdklok, die onthuld werd door de hoofdsponsors Danny en Ron Noorlander. De klok hangt in de kantine en telt terug naar 7 oktober 2020. 

Vanuit de leden werden nog enkele vragen gesteld, zoals onder andere omtrent het vandalisme op het sportpark. Uiteraard heeft dit de aandacht van het bestuur. 
Erelid Gerard Hagendijk complimenteerde als laatste vragensteller het bestuur met haar vele werk voor de sv Slikkerveer.
 


 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x