Drie rake treffers voor Kosten tegen DRL

Geplaatst op: 14-08-2016

Slikkerveer heeft zondag een gelijkspel overgehouden aan het vriendschappelijk treffen met DRL. Tegen de eersteklasser bogen de Ridderkerkers de tweede helft een 3-1 achterstand om naar een gelijke stand.

DRL begon offensief aan de wedstrijd en kwam de eerste tien minuten op voorsprong. Uit een corner kopte Remco de Neef raak achter doelverdediger Mitchel van der Spoel. Slikkerveer liet zich ook gelden en brak met een aantal steekpassjes door de laatste linie van DRL. Na twintig minuten werd de gelanceerde Jair Umarella in de zestien getorpedeerd, wat een stipschop opleverde. Robert Kosten nam plaats achter de bal en scoorde beheerst. Nog voor de theepauze vond DRL nog twee keer het net. Eerst werd Van Der Spoel verschalkt met een afstandschot en vlak voor de rust moest hij zijn meerdere erkennen in - opnieuw - een penaltysituatie. 

Na de rust zochten beide ploegen weer lustig elkaars doelmonden op. Na een uur mocht Kosten weer aanleggen voor een penalty. Wederom stuurde hij de keeper naar de verkeerde hoek: 3-2. Niet veel later bracht hij Slikkerveer zelfs op gelijke hoogte, toen hij zeer achtzaam de defensie met een loopactie omzeilde en 1-op-1 met de keeper de bal hoog in het dak van het doel schoot. Het laatste kwartier waren er schutterspogingen van Orcardio en Kosten, maar de gelijke stand bleef geconsolideerd op het scorebord.

Volgende week zondag start Slikkerveer de bekercampagne. Het gaat dan op bezoek in Leimuiden bij Kickers'69.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x