Let op: Vrijdag 28 juni 2019: 19.30 uur Medewerkersavond

Stem voor 18 april via Rabobank Clubkas Campagne

doe-mee-met-rabobank-clubkas-campagne

Geplaatst op: 27-03-2019

Stem op onze club sv Slikkerveer bij Rabobank Clubkas Campagne 2019.

Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie is dé manier voor onze club om geld in te zamelen. Ook onze club doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Stemmen nodig
Particuliere leden van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde kunnen in 2019 tot 18 april stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!

Steun onze clubkas
Ben jij klant én lid van Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde? Stem dan eind maart op onze club en steun daarmee onze clubkas! Als je particulier lid bent van de Rabobank krijg je rond 23 maart een stemcode thuisgestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/rmij.

Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van de Rabobank? Kijk dan op www.rabobank.nl/rmij.