Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Dit weekend worden er weer nieuwe teamfoto´s gemaakt | sv Slikkerveer

Dit weekend worden er weer nieuwe teamfoto´s gemaakt

Geplaatst op: 27-09-2013

Zoals elke jaar worden van alle teams (jeugd en senioren) weer portretjes en teamfoto's gemaakt om op de website te plaatsen. Drie weken geleden is gestart met het maken van teamfoto's van een aantal jeugd- en seniorenteams.

Op zaterdag 28 september gaan de teams die een thuiswedstrijd hebben en nog niet aan de beurt zijn geweest op de foto. Dit zijn de teams E5, E6 en D6 (om 8.15 uur), E4, E8 en D3 (om 09,30 uur), F2, E1 en D1 (om 11.00 uur), C4 (om 13.00 uur) en B2 en C3 (om 15.00 uur).

Op zondag 29 september worden bij de senioren Slikkerveer 4 op de foto gezet. Alle spelers worden hierbij opgeroepen om op tijd aanwezig te zijn. De teamfoto's worden gemaakt voor de aanvang van de wedstrijden, maar moeten wel tijdig klaar zijn om de wedstrijden geen vertraging op te laten lopen. Op voorhand dus ieders medewerking gevraagd en zorg dat je een kwartiertje eerder aanwezig bent.

Mochten er vragen zijn, dan kan contact opgenomen worden met bestuurslid Arjan 't Jong, bereikbaar via email: pr@svslikkerveer.nl