Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
Dick Ringlever overleden | sv Slikkerveer

Dick Ringlever overleden

Geplaatst op: 11-01-2021

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat ons oud-lid Dick Ringlever is overleden. Dick werd geboren op 7-9-1938 en overleed op 82-jarige leeftijd afgelopen zondag 10 januari 2021.

Dick was bestuurslid van seizoen 1975/1976 tot en met 1977/1978. In deze periode werd ook het huidige clubgebouw gebouw. Dick gaf leiding aan alle vrijwilligers die betrokken waren bij de nieuwbouw in zijn functie als hoofduitvoerder. Het clubhuis werd officieel geopen op 3 november 1978. Ook was Dick medewerker aan de bouw van de huidige zittribune en was medewerker van de onderhoudsploeg. Zelf voetbalde ook in het eerste elftal en was samen met Leen Meuzelaar, organisator van de buitenlandse reizen voor onze veteranen.

Wij wensen de familie Ringlever heel veel sterkte toe met dit verlies.

SV Slikkerveer