Derde zege op rij voor Slikkerveer 2

Geplaatst op: 05-11-2015

En weer een oefenpotje! Na de fantastische overwinning van afgelopen zondag nog in de benen ditmaal een oefenwedstrijd voor "Jong Slikkerveer" .Ditmaal niet op ons aller Sliknest maar bij Kralingen tegen Voetbalvereniging Oost Rotterdam. Een ietwat gehavend Slikkerveer in verband met blessa's maar zeker wel een representatief team wat vanavond op de proppen kwam. Al na zo'n 10 minuten waren we getuige van de eerste goal. Spits Dandy liet zich even terugzakken op het middenveld, stuurde Roland (beetje vreemd: wilde pinnen op het veld...) met een steekpass weg op links (niet op rechts...) en diens voorzet was niet te missen voor Huub. Uit het boekie! Even later Huubie weer in balbezit, maakte zich met een versnelling los van zijn tegenstander en met een droge knal van grote afstand (50 meter!) deed hij net bollen. Vlak voor het rustsignaal een tegentreffer toen de spits van VVOR geheel vrijstaand voor Rikkie kon binnentikken. Na rust een aantal wijzigingen (Iwar was een beetje misselijk....niet meer drinken voor de wedstrijd man...) en ik moet zeggen dat Richard (Elvis...), Enre (wanneer gaat hij voor Fenerbache spelen..?) en Mohamed (lastig hè, al die tweelingen...) een uitstekende indruk achterlieten. De zeer rustig spelende Jelle speelde eveneens een sterke tweede helft. Slikkerveer domineerde op het spekgladde veld (Col, niet zo slim om op Noren te ballen...) en liep via Huub (hettrik aldus) en Enre (tweemaal op fraaie wijze) flink uit op haar opponent. Oh ja, Daan scoorde ook nog met het hoofd de laatste en zesde treffer (fraaie kopbal...). Tweemaal wist VVOR nog wel te scoren maar alweer een overtuigende overwinning voor de discipelen van coach Ashrul. Dit belooft wat voor aanstaande zondag tegen S.J.C.!