Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
De Vrienden van Slikkerveer te gast in Dordt | sv Slikkerveer

De Vrienden van Slikkerveer te gast in Dordt

de-vrienden-van-slikkerveer-te-gast-in-dordt

Geplaatst op: 27-12-2019

De Vrienden van Slikkerveer waren op donderdag 19 december te gast in Dordrecht. Daar werden zij onderworpen aan The Game, een bloedstollende mix van Big Brother, Wie is de Mol, Expeditie Robinson en Men in Black. In teams werd kris kras door de binnenstad tegen elkaar gestreden in één grote puzzeltocht. Het werd een middag waar realiteit en fictie dwars door elkaar liepen en waar onschuldig winkelend publiek werd verdacht onderdeel te zijn van het complot.

Uiteindelijk won het team van Joop en Nina van Ettinger, Leon en Evelien Hofman en Pim Bakker dankzij hun onverstoorbaarheid en hun grote daden volgens de kerstgedachte. De avond werd afgesloten met een etentje en netwerkborrel bij restaurant Het Magazijn.

Dankzij de inzet en inbreng van de Vrienden van Slikkerveer worden ieder seizoen verschillende zaken die anders onmogelijk waren voor de vereniging toch mogelijk gemaakt. Ieder jaar organiseert de Stichting Vrienden van Slikkerveer voor alle sponsoren meerdere uitjes. Wilt u ook Vriend van Slikkerveer worden? Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met Fred Vlasblom: 06-51994412.