Danny Wijnstekers nieuwe trainer Slikkerveer

danny-wijnstekers-nieuwe-trainer-slikkerveer

Geplaatst op: 02-02-2015

Nadat eind vorig jaar bekend werd, dat de huidige trainer Richard Mank zou vertrekken bij Slikkerveer, is niet alleen gekeken naar de beoogde opvolger, maar naar de complete nieuwe staf voor volgend seizoen. Met Danny Wijnstekers al in huis als succesvol trainer van het tweede elftal en in het bezit van de vereiste papieren lag het voor de hand dat hij het trainerschap over zou gaan nemen. Deze week werd overeenstemming bereikt met het voltallige begeleidingsteam van Slikkerveer voor het komende seizoen. Danny Wijnstekers wordt de nieuwe trainer van Slikkerveer 1 en zal daarbij worden ondersteund door assistent-trainer Jeroen Bossche, keeperstrainer Michel van den Brink en de rest van het huidige begeleidingsteam.

,,In het jaar dat we kampioen werden in 2010 ben ik zelf gestopt met voetballen en gelijk begonnen met de trainerscursus, zodat ik meteen stage kon lopen bij het eerste elftal. Inmiddels ben ik bezig aan mijn derde seizoen als trainer van het tweede elftal, waarin we in het eerste jaar meteen kampioen werden en de afgelopen twee jaren ook de bekerfinale wisten te bereiken. Dit seizoen verloopt het ook goed, staan we in de middenmoot met nog kans op van alles’’, kijkt Danny Wijnstekers terug op zijn start als trainer.
Inmiddels is Wijnstekers UEFA C en B gediplomeerd, waardoor hij bevoegd is om tot en met maximaal de tweede klasse de selectieteams te trainen.

,,Op termijn wil ik ook mijn UEFA A gaan halen, maar dan moet je eerst toch wel wat jaren ervaring opdoen en ik ben heel blij dat ik daarvoor bij Slikkerveer de kans krijg. Met het eerste elftal wil ik volgend seizoen ook gaan voetballen volgens mijn visie en dat is technisch goed verzorgd voetbal met goed positiespel, waarmee je de tegenstander onder druk blijft zetten en probeert stuk te spelen. Ik hoop dat de selectie zo veel mogelijk in tact blijft. Er staat nu een goede organisatie met een mix van jong en ervaring, waar ik stappen mee hoop te kunnen maken. Ook is het fijn om met het huidige begeleidingsteam en  Jeroen Bossche als assistent verder te kunnen werken. Continuïteit is van groot belang’’, kijkt Danny Wijnstekers alvast vooruit naar de uitdaging als trainer van Slikkerveer.

Danny WijnstekersSliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x