Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
D3 in actie bij SFG-Cup 2014 in Duitsland | sv Slikkerveer

D3 in actie bij SFG-Cup 2014 in Duitsland

d3-in-actie-bij-sfg-cup-2014-in-duitsland

Geplaatst op: 21-04-2014

Slikkerveer D3 nam tijdens het Paasweekend deel aan het Internationale Toernooi SGF-CUP 2014 in Duitsland van 18 t/m 20 april 2014.

Vrijdag 18 april vertrokken de spelers met begeleiders en ouders, totaal 34 personen om 10.00 uur vanaf het Slikkerveerterrein richting Duitsland. Het gezelschap verbleef in Feriendorf Eisenberg in Kirchheim, een prachtige bosrijke omgeving. Het was een heel gezellig weekend met heel veel lol. Het voetbaltoernooi begon toch wel met een “kippenvel momentje” toen onze jongens als echte profs naast de duitse tegenstanders op het veld stonden en het Wilhelmus uit de boxen klonk…. De voetbalresultaten waren iets minder maar dat mocht de pret niet drukken.

Bij deze nog een bedankje voor de trainers/ begeleiders/ sponsors/chauffeurs en Kenchi niet te vergeten, zij hebben er voor gezorgd dat dit een weekend was om niet te vergeten. BEDANKT!!!!

Voor het verslag en foto’s van het weekend, kijk op de website van slikkerveer D3: Klik hier.
 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x