Let op: Dinsdag 16 oktober 20.00 uur Slikkerveer Comb - RVVH Comb --!-- Ivm. storing v/d website kunnen geen foto's geüpload worden, wordt aan gewerkt.

D1 pakt de overwinning in het Ridderkerk Toernooi

d1-pakt-de-overwinning-in-het-ridderkerk-toernooi

Geplaatst op: 26-09-2018

Net als bij de senioren was de 2018 editie van het Ridderkerk toernooi kort maar krachtig: door de terugtrekking van Bolnes was de tweede wedstrijd meteen de finale. Vorige week maandag werd Rijsoord D1 met 8-1 ''weggevaagd''. In de bekercompetitie in de afgelopen weken en ook in de start van de competitie is er door D1 prima gevoetbald: mooie overwinningen, een gelijkspel en afgelopen zaterdag helaas de eerste, misschien wel onnodige verliespot.

Kortom, veel vertrouwen in de aanloop naar de finale en meteen Klassieker: Slikkerveer D1 – RVVH D1. Het toernooi werd dit jaar zoals u weet gespeeld in het hol van de leeuw; het hoofdveld van RVVH ‘aan de overkant’. Veel supporters voor Slik en ook voor de tegenstander bij een wedstrijd die deels met de verlichting aan alweer moest worden gespeeld. Trainer Cerezo kon er vanwege zijn verjaardag helaas niet bij zijn, maar de boys waren er natuurlijk op gebrand een mooi verjaarskado voor hem af te leveren! En dat lukte! Een hele leuke en goed geleide wedstrijd waarbij Slikkerveer zeker in de eerste helft de bovenliggende partij was en met een hattrick van Jesper 3 keer tot scoren kwam. Mooi opgezette aanvallen door Denzel en Azem, sterke verdediging door Vico, Twan, Mo en Boaz en een attent middenveld met Gio, Marouan en Tyler, vertrouwenwekkend keepwerk door Amar. Al met al een hele lekker en gewoon goede eerste helft. 3-1 de rust in. Na de rust verse paarden in het veld; Quinten, Ricky, Arin en Marouan vervingen Denzel, Azem, Twan en Joris. Onverminderd sterk maar met iets meer evenwicht tussen beide partijen bleef het een spannende pot voor het publiek, met uiteindelijk dus een klinkende overwinning voor de boys van Slikkerveer D1! Een gezamenlijke foto met de verliezend finalist, waarin natuurlijk klasgenoten en zelfs voormalig teamgenoten zaten tekent de sfeer van deze wedstrijd. Gefeliciteerd mannen!!