CWO A1 - Slikkerveer A1

Geplaatst op: 08-09-2012

Als je als journalist in spé de kans krijgt om het werk van de grote Stephen van Driel over te nemen, dan grijp je die natuurlijk met beide handen aan! Zoals jullie misschien wel weten heeft Stephen ons koude kikkerlandje (het is op dit moment 29 graden!) verlaten en verblijft hij de komende 2 weken in de Turkse zon. Een grote eer dus, om dit verslag te mogen schrijven. Hoewel de wedstrijd er niet eentje was om over naar huis te schrijven. Dinsdagavond kwam één van de trainers met de tekst: "Ik ben benieuwd hoe jullie het oppakken als jullie een keer achter komen te staan", het bleek een voorbode voor zaterdag.

De HDI Gerling Brigade (zelf verzonnen), met Rick S. weer terug van een blessure, begon dodelijk efficiënt aan de wedstrijd. Robert had in 10 minuten maar 2 kansjes nodig om er een zelfde aantal in te prikken. En hoewel we de wedstrijd al in de eerste helft op slot hadden moeten gooien, konden we thee gaan drinken met een 4-2 achterstand (Ja, Stephen je leest het goed).

Een snelle goal was nodig om er weer een wedstrijd van te maken, maar was A1 in de eerste helft verzuimde te doen, deed CWO wel. Combinatie Wil Overwinnen deed haar naam eer aan en troefde ons in bijna alle duels af. Met een 6-2 achterstand was het geloof, wat er op één of ander manier nooit geweest was, weg en konden we al gaan uitkijken naar volgende week. De 7e tegentreffer was er nog één voor de statistieken.

Uithuilen en doorgaan was het advies van trainer Ernst, en leren van deze wedstrijd voeg ik er aan toe, want waarop dinsdag nog geen antwoord was, is nu de uitkomst van bekend: in de hoofdklasse krijg je niks cadeau! Nog een tegenvaller was de uitbreiding van de ziekenboeg door het uitvallen van Damian. Volgens de laatste twitterberichten ligt hij er ten minste 2 weken uit.

Mitchel