Competitie-indeling voor het seizoen 2018-2019

Geplaatst op: 13-07-2018

Slikkerveer 1 is voor het nieuwe seizoen ingedeeld in de derde klasse C, waarin veel clubs uit de Goudse regio zijn ingedeeld.

3C: ASW, Blijdorp, Cabauw, DONK, Erasmus, HOV/DJSCR, HWD, Haastrecht. FC IJsselmonde, MSV’19, NOCKralingen, Slikkerveer, Stolwijk, Wanica Star.

Vanwege de nieuwe competitie-opzet van de KNVB, waarin alleen dit seizoen geen vierde klasse is, zal er een halve competitie worden gespeeld, waarna de balans zal worden opgemaakt. Het linkerrijtje wordt dan ingedeeld met de clubs uit 3D en die mogen zich opmaken voor het kampioenschap van de derde klasse en promotie naar de tweede klasse. De clubs uit het rechterrijtje gaan zich opmaken voor de titel in de vierde klasse en proberen promotie af te dwingen naar de derde klasse.