Clyde Pinas Hoofd Jeugdopleiding bij Slikkerveer

Geplaatst op: 06-11-2016

Voetbalvereniging sv Slikkerveer werkt aan de toekomst en is verheugd met het aanstellen van Clyde Pinas als Hoofd Jeugdopleiding. Clyde Pinas heeft een ruime ervaring als voetballer, trainer en begeleider van jeugdteams.
,,Clyde past perfect in de visie van sv Slikkerveer, want hij is betrokken en sociaal en weet dit te koppelen aan een flinke dosis prestatief vermogen. Deze eigenschappen en zijn intense betrokkenheid bij het jeugdvoetbal heeft ons doen besluiten met hem in zee te gaan en de toekomst vorm te geven’’, aldus secretaris Rinus Hitzert.
,,Slikkerveer is een vereniging waarin families welkom zijn, waar de jeugd zich kan ontwikkelen op sportgebied en op het sociale vlak, waar we respect tonen aan teamgenoten en de tegenstanders. Daarnaast willen wij de jeugd een kans geven om zich verder te ontwikkelen. Of dat nu is tot selectiespeler of recreatieve voetballer of tot één van die trouwe vrijwilligers waar onze vereniging op draait. De afgelopen jaren is het aantal jeugdleden van Slikkerveer flink gegroeid. We hebben een goede naam waarin onze jeugdtrainers, begeleiders en ouders en de vele vrijwilligers een belangrijke rol spelen. Om deze groei te kunnen opvangen en de organisatie daarvan te professionaliseren, hebben wij Clyde bereid gevonden deze klus, als ervaringsdeskundige, mede te komen klaren. Zijn voornaamste focus komt te liggen op het voetbal technische vlak. Waarbij hij zowel trainers als spelers persoonlijk beter gaat maken. Door deze extra investering in de jeugd verwachten wij een grote aanloop van jeugdige sporters. Iets dat precies aansluit bij onze missie: dat alle jeugd uit Ridderkerk en omstreken graag wil voetballen bij sv Slikkerveer.’’
Het bestuur gaat er vanuit dat met een nog betere organisatie zowel de jeugdige spelers, als hun ouders, grootouders, verdere familie, vriendjes en vriendinnetjes een extra binding krijgen, zowel onderling als met de club.
,,Wij als bestuur van sv Slikkerveer zijn trots en verheugd dat door de samenwerking met de Vrienden van Slikkerveer en de Jeugdsponsors van sv Slikkerveer  deze stap is genomen. Uiteraard wensen wij Clyde veel plezier en succes in deze nieuwe functie’’, besluit secretaris Rinus Hitzert.Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x