Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Low_fieldtype_bridge in /home/svslikker/domains/svslikkerveer.nl/public_html/system/expressionengine/third_party/low_variables/libraries/Low_fieldtype_bridge.php on line 43
C(JO15-3) sluit seizoen spectaculair af | sv Slikkerveer

C(JO15-3) sluit seizoen spectaculair af

cjo15-3-sluit-seizoen-spectaculair-af

Geplaatst op: 17-08-2020

Afgelopen seizoen heeft de C3 behoorlijk naar wensen gepresteerd. In de najaarscompetitie werd de 2e plaats behaald en in de voorjaarscompetitie stond het team op de 3e plaats toen het corona virus de competitie helaas beëindigde.

Zaterdag 15 augustus is het team naar Adventure City geweest. Heerlijk klimmen en klauteren op een hoogte van 1 meter tot 18 meter en dat was behoorlijk afzien. Maar ze vonden het geweldig. Daarna even lekker wat drinken met een patatje en frikadel of kroket. Aansluitend daarop konden ze nog even de energie kwijt bij het lasergamen. Twee sessies van 20 minuten en toen ze dat volbracht hadden was de energie toch wel een beetje op. Daarna lekker even naar huis en om 18:30 uur een heerlijke BBQ met ouders en trainer. Ze hebben genoten van de hele dag en gingen voldaan na de BBQ weer naar huis.

Jongens het was voor mij als trainer dan ook een ongelofelijk mooi seizoen zou het zo weer overdoen. Bedankt voor jullie plezier en prestaties. Jullie waren echt een team. Bedankt voor alles.

Groetjes Trainer
Leo Vink

 

 


 Sliknest digitaal

Binnenkort gaat Sliknest volledig digitaal.

Aanmelden nieuwsbrief
x