Let op: Meld je tijdig aan voor onze Open Dag (31-05) en het Tentenkamp (01-07)

Cafe De Lorreboer wint Six to Six toernooi

Bekijk alle foto's van: 2014-06-20 Six to Six Toernooi>

Geplaatst op: 21-06-2014

Na een heerlijke voetbalavond op het Reijerpark werden na afloop alle teams nog even in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking door Sparta-doelman Ricardo Kieboom van de 17e editie van het Aad van Buren Six to Six Businesstoernooi. Aan het toernooi werd deelgenomen door 16 teams, die verdeeld over twee poules uitmaakten welk team als beste naar voren kwam in de recreatieve poule en welk team de prestatie poule wist te winnen. Tussendoor werden optredens gegeven door het Shantykoor Rotterdam en zanger Hans, die bekende liedjes ten gehore brachten. In beide poules was het spannend tot aan de laatste wedstrijden wie met de eer zou gaan strijken.

In de recreatie poule was het zelfs een uitslag, die beslist werd op doelsaldo. De overwinning ging naar het team van JMH Adviesgroep, dat Van Oossanen Cleaning daarmee net voor bleef. Op de derde plaats eindigde het team van Taveerne Den Dill, dat heel de week al tijdens de WK op het Dillenburgplein geoefend had.

In de prestatie poule ging de overwinning naar het sterke team van Cafe De Lorreboer, dat het team van Quooker 1 maar met twee puntjes voor bleef. De jonge honden van het team van Meuzelaar Installatietechniek werd derde.

De eindstanden:

Recreatie poule: